Zakivanje...zguza

Jovan999

Zainteresovan član
Poruka
154
Dali volite da vam ga vaš pastuv divljački zakuje zguza. Znači bez predigre i bez ičega, samo da dođe kući sa gradilišta, skine kombinezon, da vam skine ćega, da vas naguzi, i da vam ga divljački zakuje...naravno do yaya, da udari yayima desetak puta po guzičetinama i da svrši? Dali volite ovakav vid sexa i dali ga upražnjavate.... A ako nemate pastuva, da li maštate da ga imate?

Ajde gradske devojke, nemo da vas je sramota...jel' tako da maštate da vas jednom razvali jedan nagruvani seljačina, bradati, sa dužom kosom i brkovima , koji se kupa jednom nedeljno. I zašto se dajete svakojakim debilima, koji vise u teretanama i izlaze po svakojakim klubovima itd.

Ajde gradske devojke, nemo da vas je sramota...jel' tako da maštate da vas jednom razvali jedan nagruvani seljačina, bradati, sa dužom kosom i brkovima , koji se kupa jednom nedeljno. I zašto se dajete svakojakim debilima, koji vise u teretanama i izlaze po svakojakim klubovima itd.

Daklem, ti si takva sirovina, medjede jedan.Te fantazije nece ni tvoje seljanke da prihvate, a kamoli gradske cica mice :)

******, ja ribe na upoznajem u tim fensi kafićima, na žurkama itd, jer tamo ne izlazim, nego na događajima tipa Kočićev zbor, Štraparijada i tako, jer tamo izlaze prave devojke, domaćinke, koje te neće gledati sa gađenjem kad im sutra kažeš da ti operu noge.

Dali volite da vam ga vaš pastuv divljački zakuje zguza. Znači bez predigre i bez ičega, samo da dođe kući sa gradilišta, skine kombinezon, da vam skine ćega, da vas naguzi, i da vam ga divljački zakuje...naravno do yaya, da udari yayima desetak puta po guzičetinama i da svrši? Dali volite ovakav vid sexa i dali ga upražnjavate.... A ako nemate pastuva, da li maštate da ga imate?

Zao mi je sto cu da te razocaram ali gradjevinci ne nose kombinezone.
Takodje nauci pravopis.

******, ja ribe na upoznajem u tim fensi kafićima, na žurkama itd, jer tamo ne izlazim, nego na događajima tipa Kočićev zbor, Štraparijada i tako, jer tamo izlaze prave devojke, domaćinke, koje te neće gledati sa gađenjem kad im sutra kažeš da ti operu noge.

Ta populacija 90% ima pravo na penziju po godinama zivota ili je odrasla u velikoj vukoebini i surovim uslovima.

Zao mi je sto cu da te razocaram ali gradjevinci ne nose kombinezone.
Takodje nauci pravopis.
Neznam šta u mom pravopisu nije tačno? A što se kombinezona tiče pa dali se ti šališ.

Ta populacija 90% ima pravo na penziju po godinama zivota ili je odrasla u velikoj vukoebini i surovim uslovima.
To je tačno samo delimično. Naime slažem se sa ovim delom da su odrasli u vukoebini, ali da su toliko matori da idu u prnziju, to nije tačno. Evo primera radi, moj rođak ima 43 godine, žena mu pere noge, 'ebe de stigne i bole ga qrci.....

ZNA SE ko je glavni u vezi/braku. Čim one osete da si ti nežan i da im sve tolerišeš, one se osile i ode sve u q... Tako je i u sexu; ZNA se ko je gore, a ko dole, ko se odmah skida kada se nekome digne itd.... Nisam za šamaranje i nasilje, ali kad prevrši meru...

sta ces...boles ne bira :rotf:

pa znala sam da trebam u dijagnosticare :D
u vezi sa temom...da, ne slazem se, mada ko ce ga znati!?

dijaknostičare? Ako mislite na auto dijagnostiku, pa kakve veze to ima sa ovom temom?! Ovde uopšte nije reč o tome. Ajde, opet pročitajte moj prethodni post, a savetovao bih vam takođe i da pročitate uvodni post, da znate očemu se diskutuje....

Back