ZAJEDNICKI ZIVOT DVE ZENE - VEOMA USPELA ZAJEDNICA !

Zene se danas osecaju prilicno ugrozene,od nasilnih i prilicno drcnih muskaraca.Zbog toga,sve je cesca pojava,da dve mladje zene,ili devojke,odluce da zive zajedno.Cesto je to,ili stan jedne,ili zakupljen stan,koji placaju po pola.
Ono sto je bitno,i apsolutno tacno,to je,da dve zene,mogu da imaju savrseno skladan seksualni zivot.
Sve ono,sto bi mogao da im pruzi muskarac,sve to,mogu i one same,jedna drugoj da pruze.

Danas je u velikoj modi,oralni seks,koji muskarcima veoma odgovara,a i zenama takodje.Takva vrsta erotike,mnogo
je za zene neznija i suptilnija.Pored ostalog,ne postoji ona stalna opasnost,od ostajanja u drugom stanju,koja zene
jako opterecuje,i ne dozvoljava im,da se potpuno seksualno opuste.

Dve zene,obzirom da su istoga pola,mnogo vise znaju,sta im je potrebno za erotsko uzbudjenje,nego sto to muskarci
mogu i da sanjaju.Imao sam prilike,da razgovaram sa zaista dosta parova,koje su cinile dve zene.Mogu slobodno reci
da zene,u takvim istopolnim zajednicama,zive daleko srecnije,nego one,koje za partnera imaju muskarce.

zxy - Dragi prijatelju. Mislim da tvoj komentar na moje misljenje,nije u redu.Nisam ga napisao ni kao "Gospodin" ,a zena naravno nisam.Dakle,

pisao sam iskljucivo iz domena svoje struke,obzirom da sam Dipl.Psiholog.To sto sam napisao o prednostima zajednickog zivota dve zene,

to je deo mog prakticnog rada, i ispovesti mnogobrojnih zena.Moramo razumeti svakoga.Svako ima pravo na razlicitost.I homo-seksualci i lezbejke

i svi ostali.Ako smo Demokratsko drustvo,onda nemojmo davati nesuvisle i nestrucne komentare,i biti "MIRODJIJA' u svakoj corbi.Pozdrav L.G.

Apsolutno ću se složiti sa tobom iako nisam lezbejka... Iako ne znam nijedan takav par. Sve gore navedeno su same činjenice.
To što većina nas neće prihvatiti ovakvo tvoje razmišljanje je samo zato što neće gledati opširnije i zato što smo učeni od rođenja da samo suprotni pol treba biti u ljubavnom odnosu, to nam kje samo nametnuto razmišljanje :)

Lord Gledston;bt291116:
zxy - Dragi prijatelju. Mislim da tvoj komentar na moje misljenje,nije u redu.Nisam ga napisao ni kao "Gospodin" ,a zena naravno nisam.Dakle,

pisao sam iskljucivo iz domena svoje struke,obzirom da sam Dipl.Psiholog.To sto sam napisao o prednostima zajednickog zivota dve zene,

to je deo mog prakticnog rada, i ispovesti mnogobrojnih zena.Moramo razumeti svakoga.Svako ima pravo na razlicitost.I homo-seksualci i lezbejke

i svi ostali.Ako smo Demokratsko drustvo,onda nemojmo davati nesuvisle i nestrucne komentare,i biti "MIRODJIJA' u svakoj corbi.Pozdrav L.G.
Novi Freud :eek: To šta si ti Lorde mene ne interesuje,gledam šta pišeš ovde i to komentarišem i to prevashodno zato što, iako na izgled ozbiljan, uglavnom si provokativan pa valjda zbog toga često izgledaš ko šarlatan.Ne znam da li mogu da ti verujem,lord svakako nisi a ni gospodin,samo si uštogljen i menščini realnom svetu neprilagodjen.A ako ti se moji komentari ne svidjaju zna se šta se radi,ja tebi jednostavno ne mogu odoleti:lol:

coka96;bt291154:
Apsolutno ću se složiti sa tobom iako nisam lezbejka... Iako ne znam nijedan takav par. Sve gore navedeno su same činjenice.
To što većina nas neće prihvatiti ovakvo tvoje razmišljanje je samo zato što neće gledati opširnije i zato što smo učeni od rođenja da samo suprotni pol treba biti u ljubavnom odnosu, to nam kje samo nametnuto razmišljanje :)
Savremena psihologija je u službi globalizacije a ona što se ličnosti tiče preferira što gore tim bolje i zato najgore porive podstiče;)

zxy - Dragi kolega.nemoj da se nadjes uvredjen,ali mislim,da ti suvise drzis do svofa misljenja,i ako to tvoje misljenje,nema u nauci,nikakvog pokrica.

Ti mozes da mislis za sebe,da si izuzetno pametan.Verovatno i da jesi,ja to ne sporim. Ali nemoj biti prepotentan.Sve sto sam napisao o

odnosu dve zene,nije moje licno misljenje.Nekada se smatralo,da je homoseksualnost bolest.Danas,zvanicna svetska medicina,homoseksualce

i lezbejke,smatra kao asvim NORMALNE ljude,DRUKCIJE seksualne orijentacije.Svidelo se tebi ili ne,TO JE TAKO i tacka. Pozdrav L.G.

Lord Gledston;bt291202:
zxy - Dragi kolega.nemoj da se nadjes uvredjen,ali mislim,da ti suvise drzis do svofa misljenja,i ako to tvoje misljenje,nema u nauci,nikakvog pokrica.

Ti mozes da mislis za sebe,da si izuzetno pametan.Verovatno i da jesi,ja to ne sporim. Ali nemoj biti prepotentan.Sve sto sam napisao o

odnosu dve zene,nije moje licno misljenje.Nekada se smatralo,da je homoseksualnost bolest.Danas,zvanicna svetska medicina,homoseksualce

i lezbejke,smatra kao asvim NORMALNE ljude,DRUKCIJE seksualne orijentacije.Svidelo se tebi ili ne,TO JE TAKO i tacka. Pozdrav L.G.
Ma ja to bre nisam ni čitao šta si ti napisao,dovoljan mi naslov i tvoj nik bio.Ustavri ja ti samo vraćam milo za drago,a ti bi trebalo da znaš zašto;psiholog si pa analiziraj malo sebe.Ako si se opsetio onda je ok,možemo mirno dalje, ako nisi najbolje je da predjemo na ignore.;)

Poslednja izmena:

Back