zajednicki-stan-tajni-profili-i-skupa-putovanja-ovako izgleda elitna prostitucija u s

Kako moze u jednoj zemlji da bude keivicno delo aaaa u drugoj z da nije krivic delo.
Takve gluposti mogu da imaju samo religiske korene.
У дегенеричним "земљама" Дивљег Запада могуће су и педерске оргије на улицама,
могућа је и озакоњеност зоофилије као идругих тешких психолошких поремећаја, али
у земљама које су сачувале бар мало суверенитета, за јавно испољавање твоје болести,
предвиђено је обавезно лечење у бувари!

могућа је и озакоњеност зоофилије као идругих тешких психолошких поремећаја, али
у земљама које су сачувале бар мало суверенитета, за јавно испољавање твоје болести,

U kojoj to zemlji je legalizovana zoofilija?

U kojoj to zemlji je legalizovana zoofilija?
Напр... У Немачкој законом је декриминализованао сексуално "злостављање" животиња,
што је уствари, подлачки озакоњена зоофилија!

Norveska je najbolji primer Sodome i Gomore....

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

Напр... У Немачкој законом је декриминализованао сексуално "злостављање" животиња,
што је уствари, подлачки озакоњена зоофилија!

Odakle ti ta informacija? :D Daj neki link, neki dokaz ka nekom pravnom aktu koji je to dekriminalizovao? :D

Eeeee... a đe si dome? Šćeo bi da legalizuješ svoj pos'o ili te zanima "nako"? :confused:

Malo ti je što si politički prostituisan, pa bi šćeo žutaru legalizovat' ? :zcepanje:

Aaa u čemu je razlika između mene i tebe? Ti se prostituišeš sa rusima a ja se prostituiš sa Amerima? Ne vidim razliku.

Kako može spc da prima strane pare iako su od rusa za hram svetog save a pare ne može da prima Nataša Kandić za svoje udruženje??

To je po meni licemerno sa tvoje strane.

- - - - - - - - - -

Po meni samo levičari kao ti treba da se leče.

Takođe ljudi koji veru iz palestine nazivaju svojom tradicionalnom verom takođe treba da se leče.

Toliko nivo gluposti mora da je za doktora.

Taj isti divlji zapad ima ustvari antibiotik, automobil, gps, internet, kompjuter---sve ono što tvoj duhovni istok nema ALI RADO KORISTI!!!!!!!!!!

Back