Zajednica minikemperi

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.827
Znaci u jednoj sam grupi na fejsbuku gde ljudi svoja auta osposobe da u njima mogu spavati i kuvati. To je neki trend pod nazivom Minikemperi

Trenutno je tema koje auto se najbolje može pretvoriti u mini kemper ljudi postavljaju slike i nekako bas zanimljivo samo to stvarno nije za mene :lol:

Uglavnom tamo sam čula za jednog 20 godišnjaka koji je svog smarta pretvorio u mini kemper i verovali ili ne od hamburga je proputovao od Hamburga do Arktičkog kruga u Smartu

>>
Mini kamp kućica sa kuhinjom i toaletom i detektorom ugljen monoksida
Smart Fortvo je generalno popularan kao gradski automobil zbog svoje kompaktne veličine. Ali Justin je mali automobil pretvorio u punopravni minijaturni stan. Prilagođavanja uključuju plinski štednjak na izvlačenje, pećnicu na gas, pa čak i toalet. Sve je u zadnjem delu automobila, gde je stavio i prtljag.

Uprkos maloj veličini vozila, avanturista je mislio na sve: ovo uključuje detektor ugljen-monoksida, koji Džastin koristi da bi obezbedio svoju bezbednost dok spava u kolima.

Sa optimizmom i genijalnošću u Smatu do severnog pola
Džastin se trenutno nalazi u Švedskoj, gde u svom pametnom kamperu podnosi temperature do minus 2 stepena Celzijusa. Njegov cilj je da stigne do Severnog rta u Arktičkom krugu.

Uprkos uslovima smrzavanja, Džastin je optimista. U svojim TikTok video snimcima pokazuje kako se nosi sa životom u malom prostoru u hladnoći Skandinavije, kako spava i kako kuva.

Od konverzije do putovanja, Hamburger ne dozvoljava da ga zaustave neprijatno vreme ili kritički komentari i pokazuje da uz dovoljno kreativnosti i inventivnosti možete stići do Severnog pola čak i u pametnom vozilu.<<

Justin ima svoj jutub kanal gde deli video od konstrukcije do samog putovanja

https://m.youtube.com/results?sp=mAEA&search_query=justin+nedved

IMG_2214.jpeg

Gledam povremeno nekog japanca koji je prepravio onaj mali kockasti auto i ide tako. Ali čovek je kratak i lepo se vidi da ceo može da se opruži.

Ovaj debeli švaba je prevarant naguzi se u smartu i viri kroz rupu. Posle ode da spava u hotel.

Back