Zaista teska tema

Poruka
22.458
Zene, sta da uradi muskarac koji vam je odbojan na sto nacina pa da promenite misljenje?
Da li je neko to uspeo kod vas i ako jeste, na koji nacin?
Pomozite drugu u nevolji, sve sam stariji i ruzniji a prohtevi isti :sad2:

Hteo sam u naslovu da stavim Vaistinu, el bi bilo neprimereno?

Ajte sad ozbiljno, ono, ne svidja vam se, nikakav je i na kraju...legnete. El to naucna fantastika ili to moze?

Zene, sta da uradi muskarac koji vam je odbojan na sto nacina pa da promenite misljenje?

Ajte sad ozbiljno, ono, ne svidja vam se, nikakav je i na kraju...legnete. El to naucna fantastika ili to moze?

у 99% случајева нема те одбојности коју дебели ојрима пуњен новчаник не решава
већина жена у србији влажи и прави свршке на помен кожних седишта у бесним колима

част изузецима наравно

већина жена у србији влажи и прави свршке на помен кожних седишта у бесним колима

част изузецима наравно

част изузецима наравно
Ja sam, evo, u predorgazmičnom stanju od samog čitanja tvog posta.

..mogu da mislim da je neko glup, pa da promenim mishljenje..
..ili dosadan, pa da me iznenadi.. :)
..ali oko leganja nikad nisam promashila na prvi utisak.. :) ..josh uvek.. :roll:
:lol:

Ja sam, evo, u predorgazmičnom stanju od samog čitanja tvog posta.

не бих знао за то.. али кад смо већ у теми то је болна истина и знам то из сопственог примера

начитаност, ма дај бре ко још чита ел могу те твоје књиге да ми купе макс фактор и да плате затезање сиса
младост, спремност, снага, ма дај бре шта ти возиш...

лично искуство
истини за вољу након напуштања факса и завршавања војске, као незапослен син у материјално просечној породици и као поносни власник заставе 101 безуспешно сам покушавао да се приближим одређеним девојкама. џентлмен у ставу, па се пружиш колико ти је кревет дугачак, али чаршијом је кружила прича да самном и нема баш неке монетарне будућности па сам бивао блже или грубље одбијен

онда су се ствари промениле, мало ме кренуло у послу почео да радим на емиграцији и почело мало капати... неким чудом су ме одједном почеле поздрављати и слати поздраве и темпирати извесне сусрете те исте за које сам био пример шта им не треба. а мало сам и остарио и почео неговати браду и бркове (војска смори с тим бријањем) али упркос длакама где год се окренеш зов сирена кренуо на све стране.

наравно то је сад и прошлост подоста јер сам срећно ожењен и отац малог сина. тако да изузеци постоје, моја жена је задовољна малим стварима и није материјалиста, зато смо се и нашли и засновали породицу, али чињеница је људи људе гледају кроз џеп, посебно жене мушкарце, и исто је чињеница да бране тај став фразама типа: "ма дај тај ни за пиће нема", или "где ћеш с њим нема кер за шта да га уједе" итд.

Back