Zahvalnost njoj...

capablanca:
Da li postoji ista lepse na ovoj nasoj planeti od zenskog pola. Da li postoji ista sto nam moze doneti vise srece i uzivanja od nje. Tako lepa, mirisljava, slatka. Tako pametna i lukava da nas nagoni na ostvarenje i najtezih ciljeva, a sve samo da bi smo joj jos vise usli pod kozu. Da bi nas jos vise volela i zadovoljila. Drago mi je da sam musko pa da imam priliku da u potpunosti uzivam u zenskom.

Ehhhh zensko..... :)

Sve se slažem......osim par sitnica...npr., kada posle određenog broja godina u vezi ili braku to nekada voljeno i hvaljeno biće doživi transformaciju i počne da zvoca, drnda, svađa se bez razloga itd., mrzi me da nabrajam, šta onda.....pa onda voliš druge žene a ovu odyebeš ili i ti pesniče doživiš transformaciju pa nisi u stanju da primetiš kako je sve otišlo u p.... materinu.............i kako su ideali ipak sranje.....................ha!?

Lexa:
Pa ti bi prvi morao da mu objasniš koje si sve metode koristio, do sada... Kako čujem, sve bezuspešno... Jbg... :lol:

PA moje metode koliko se tebi cine bezuspesne, omogucile su mi da upoznam nekoliko jako dobrih devojaka, koje je zadovoljstvo poznavati.

A to sto nisam opaio ni jednu ribu sa foruma, svakako mi nije preokupacija, :lol:, mislim necu se ubiti zbog toga, evo mi pun Novi Sad devojaka mogu da biram.

Supertajni:
Sve se slažem......osim par sitnica...npr., kada posle određenog broja godina u vezi ili braku to nekada voljeno i hvaljeno biće doživi transformaciju i počne da zvoca, drnda, svađa se bez razloga itd., mrzi me da nabrajam, šta onda.....pa onda voliš druge žene a ovu odyebeš ili i ti pesniče doživiš transformaciju pa nisi u stanju da primetiš kako je sve otišlo u p.... materinu.............i kako su ideali ipak sranje.....................ha!?
Kanda si ti malke razocaran....

Ne razumem.... ne razumem ljude koji nisu spremni da iz zena izvuku najboje... vec traze najgore... ne razumem zasto to rade... zensko je nesto sto nam je preko potrebno... vise nego vazduh... bolje bre da ne zivimo ako njih nema... :)

a to da li su neke zloce ili nisu... pa ... svako trazi po svojoj meri... iimamo siroki izbor...

.......kad posle određenog broja godina ili veze počne da................njanjanjanjanja...........ma vi ste divniiiiiii.........treba verovatno da onako stavim svoje ruke na lice, široko razmaknem prste i gledam kroz njih..........od "oženjen sam, kao momak živim" mi je stvarno loše.........ne prozivam nikoga, samo mi je nešto zapelo za oko,pa zato komentarišem.........ja sam sve, i čandrljava i zlopamtilo, i volim da nabrajam i popujem i pametujem,ali samo kada sam izazvana........(izem ti muškarca koji te navodi da takva postaneš)...........ali sam sa druge strane i nešto mnogo, mnogo lepše................

Selena:
.......kad posle određenog broja godina ili veze počne da................njanjanjanjanja...........ma vi ste divniiiiiii.........treba verovatno da onako stavim svoje ruke na lice, široko razmaknem prste i gledam kroz njih..........od "oženjen sam, kao momak živim" mi je stvarno loše.........ne prozivam nikoga, samo mi je nešto zapelo za oko,pa zato komentarišem.........ja sam sve, i čandrljava i zlopamtilo, i volim da nabrajam i popujem i pametujem,ali samo kada sam izazvana........(izem ti muškarca koji te navodi da takva postaneš)...........ali sam sa druge strane i nešto mnogo, mnogo lepše................

OOOOOOOOOOOOOOO....................poljubac za filozofa.................he he he 8)

Back