Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Petar_Pan:jer i mi ih isto tako volimo... ali samo one dobre...

Kanda je tebi ostao 0.0001 procenat... "dobrih"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:jer i mi ih isto tako volimo... ali samo one dobre...
Pa ti bi prvi morao da mu objasniš koje si sve metode koristio, do sada... Kako čujem, sve bezuspešno... Jbg...Aleksej_BASO:heheheh ko zna ove forumasice kakve su napacene....
Sve je moguce!
capablanca:Da li postoji ista lepse na ovoj nasoj planeti od zenskog pola. Da li postoji ista sto nam moze doneti vise srece i uzivanja od nje. Tako lepa, mirisljava, slatka. Tako pametna i lukava da nas nagoni na ostvarenje i najtezih ciljeva, a sve samo da bi smo joj jos vise usli pod kozu. Da bi nas jos vise volela i zadovoljila. Drago mi je da sam musko pa da imam priliku da u potpunosti uzivam u zenskom.
Ehhhh zensko.....![]()
Lexa:Pa ti bi prvi morao da mu objasniš koje si sve metode koristio, do sada... Kako čujem, sve bezuspešno... Jbg...![]()
Brkata Fadila:kako si ti sve ovo nekako...banalizovao?! Kako si to uspeo? Da li ti je dosadno?
Kanda si ti malke razocaran....Supertajni:Sve se slažem......osim par sitnica...npr., kada posle određenog broja godina u vezi ili braku to nekada voljeno i hvaljeno biće doživi transformaciju i počne da zvoca, drnda, svađa se bez razloga itd., mrzi me da nabrajam, šta onda.....pa onda voliš druge žene a ovu odyebeš ili i ti pesniče doživiš transformaciju pa nisi u stanju da primetiš kako je sve otišlo u p.... materinu.............i kako su ideali ipak sranje.....................ha!?
teresa:Ma da, osecam da u dubini duse ipak veruje u vecnu ljubav...![]()
Selena:.......kad posle određenog broja godina ili veze počne da................njanjanjanjanja...........ma vi ste divniiiiiii.........treba verovatno da onako stavim svoje ruke na lice, široko razmaknem prste i gledam kroz njih..........od "oženjen sam, kao momak živim" mi je stvarno loše.........ne prozivam nikoga, samo mi je nešto zapelo za oko,pa zato komentarišem.........ja sam sve, i čandrljava i zlopamtilo, i volim da nabrajam i popujem i pametujem,ali samo kada sam izazvana........(izem ti muškarca koji te navodi da takva postaneš)...........ali sam sa druge strane i nešto mnogo, mnogo lepše................
Supertajni:OOOOOOOOOOOOOOO....................poljubac za filozofa.................he he he 8)
Selena:Uz svo uvažavanje iskustva, zaista se ne slažem sa nekim konstatacijama, pa neka sam i filozof, ne marim ništa...................
3 500 000 000 x 0,0001 = 350 000Lexa:E, moj Pero, Perice...
Kanda je tebi ostao 0.0001 procenat... "dobrih"...
Eto ispadoh poznat...Lexa:Pero, poznat si po laznim citatima, više ti ništa ne verujem, sve i da je istina![]()