ZAHVALNICA

"Doktor Marek Obrtel, nekadašnji potpukovnik češke vojske, obratio se krajem protekle godine ministru odbrane Češke, zatraživši da mu se oduzme ordenje koje je dobio u NATO misijama od BiH do Avganistana.

On je kao neposredni povod za svoju odluku naveo aktuelne događaje u Ukrajini, ali je iz Generalštaba češke vojske izašao odmah zbog svega što je, kako ističe, vidio na Kosovu i Metohiji.

"Na Kosovu se dogodio genocid nad Srbima, koji je prouzrokovao Zapad... Bio sam svedok i kako narko-mafijaši postaju uvaženi predstavnici takozvane države Kosovo, a masovne ubice junaci", istakao je Obrtel."

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/52585...nje-Dozvolili-smo-genocid-nad-srpskim-narodom

...sinoć odgledah jedan film Lovaca na ljude i izreče
glumac,- uvijek postoji neko nesretno mjesto na Zemlji gdje neometano možemo organizovati...
i ,-reče da je to u momentu Jugoslavija...
...moj Loni...

...sećam se te scene....
...kad pričamo o nesreći koja je zadesila sve države na balkanu , pa i našu , koja se preporađala u tom periodu nekoliko puta - čovek mora da računa sa tim belosvetskim zverima i njihovim lovcima na ljude....no teško mu pada da u svom jatu sagledava i trebi ga od zverstava , a naročito mu nemoguće biva da u vođama jata prepozna zverstvo , koje će ga uništiti i isporučiti lovcima na ljude...a mi smo to imali...bili smo labudovi , čije je jato veselo poletelo na jug , a neznajući sve više letelo na sever i nestalo u polarnoj ledenoj noći !

...ne osudjujem ja nikakve firere ili dučee ili kaudilja...
...samo Narod...zar uvijek mora biti
stoka i sad pljuju na druge
a svoje i dalje svojataju...
...bakcil je uradio svoje,- moj Loni...

HVALA !

Noam Čomski: Nije bilo protesta 1999. kada je ubijeno 16 novinara u zgradi RTS-a

"Čomski napominje da povodom vazdušnog udara na RTS nije bilo protesta niti izraza zgražavanja, nije bilo parola "Mi smo RTS" niti istrage o korenima napada u hrišćanskoj kulturi i istoriji.

"Naprotiv, napad na novinare je pozdravljen. Istaknuti američki diplomata Ričard Holbruk, tadašnji izaslanik za Jugoslaviju, opisao je napad na RTS kao 'izuzetno značajan i pozitivan razvoj', sa čim su se i drugi složili", piše Čomski.

Profesor Masačusetskog instituta za tehnologiju navodi da je zbog tog napada NATO kažnjena samo jedna osoba - Dragoljub Milanović, tadašnji direktor televizije, koji je osuđen na 10 godina zatvora zbog toga što nije evakuisao zgradu, a da je Haški tribunal zaključio da napad nije bio zločin, uprkos civilnim žrtvama."

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/52800...999-kada-je-ubijeno-16-novinara-u-zgradi-RTSa

Back