Zahtevi danasnjih devojaka

Videćemo hoću li, ili ne...

Uglavnom, ja ti ovde dodjem kao generalni sekretar revolucionarnog štaba, imam ja svoje grupi gejše, ne brini se ti meni ništa. Može tebe Kreptozom da razvaljuje koliko hoće, ja i inače ne razvaljujem, samo udjem i eksplodiram iznutra, pa se raširim po celom telu... a to je iskustvo koje nikad nećeš osetiti... jer si se začaurila s Kreptozomom...

P.S. Gibica je veći keršme od dotičnog

Pozdrav

Videćemo hoću li, ili ne...

Uglavnom, ja ti ovde dodjem kao generalni sekretar revolucionarnog štaba, imam ja svoje grupi gejše, ne brini se ti meni ništa. Može tebe Kreptozom da razvaljuje koliko hoće, ja i inače ne razvaljujem, samo udjem i eksplodiram iznutra, pa se raširim po celom telu... a to je iskustvo koje nikad nećeš osetiti... jer si se začaurila s Kreptozomom...

P.S. Gibica je veći keršme od dotičnog

Pozdrav

Pa sad...kako kome....neko je sam sebi šmeker....a neko ženama....tako da...samo se ti hvali...xD:mazi::bye:

Poslednja izmena:
Pa sad...kako kome....neko je sam sebi šmeker....a neko ženama....tako da...samo se ti hvali...xD

A šta, ti si žena? Nisam znao, čitajući tvoje postove zaključih da je u pitanju klasična tinejdžerka, no nebitno...

Rekoh za Gibicu da je veći keršme od dotičnog, a ja nisam keršme, samo bolje rasudjujem od većine. Dešava se, ***. A ovo vezano za eksplodiranje i širenje stoji.

A šta, ti si žena? Nisam znao, čitajući tvoje postove zaključih da je u pitanju klasična tinejdžerka, no nebitno...

Rekoh za Gibicu da je veći keršme od dotičnog, a ja nisam keršme, samo bolje rasudjujem od većine. Dešava se, ***. A ovo vezano za eksplodiranje i širenje stoji.

Rasuđivanje u ovih par postova ti se baš vidi...xD
Ae pa-pa...spavaj ili šta već...xD

Imam 20god i prilicno slabo iskustva sa devojkama, uglavnom lose i tanko. Znam da je bruka ali sta cu..tako me zapalo. Nemam kola,para i nisam nabildan pa sam poceo da mislim kako mi je to "mana".

Molim VAS sve muske i zenske da se prikjucite na temu da prodiskutujemo.
Unapred hvala! Pozdrav!

Ako nemas kola i para trenutno ne znaci da to ne mozes da steknes- bitno je da te to ne cini inferiornim u startovanju vec da istaknes kvalitet (vrline) koje imas

A to sto nisi nabildovan po meni moze da ti bude samo +
Ni slucajno nemoj da nabijas misice ako te to ne ispunjava jer se to prepozna ako radis samo da bi ostavio neki utisak (slucaj 99% omladine-sto je fuj) -i samo ces jos vise da izgledas smesno i biti jedan u nizu koji zeli da lici na "ostale"

Ne postoji pravi savet, uput ili sta vec sta kojoj devojci sta prija , sta zeli itd.... ako si gledao "Mi nismo andjeli 1" seti se da je "Svaka zena novo umetnicko delo...." :)
Posmatraj, slusaj, uci ,.......i istrazuj svaki put iznova

E sad, sta mene zanima:
1. Kakve momke hoce danasnje devojke?
2. Dali momak mora da ima kola,pare i 2m preko ledja?
3. Ako neki decko (moj slucaj) vidi neku devojku par puta u gradu i toliko mu se svidi da odluci da joj pridje, dali ce ona pristati na razgovor..ili nesto slicno...ili ce se uplastit "neznanca"? tj dali devojka moze da ima momka kojeg ne zna ona i niko iz njenog drustva(nekog anonimusa)?
4. Momak i devojka izadju u grad, i ona spazi nekoj baju lovatora kako je gleda......sta ce ona da ucini? hoce li reci decku da idu kuci, pa ce se ona bez njegovog znanja vratiti u grad ili ce se praviti da nevidi ili ce reci tom baji da je se okane?

1.:dontunderstand:
Individualna stvar...Neke hoce bogatog(sponzoruse),neke sportistu,neke popularnog.Uglavnom cure padaju na lose momke...Ja sam sada srecno sama,meni ne treba ni jedan :mrgreen:

2.po meni ne...Ja sam svoje uglavnom birala po sarmu,duhovitoscu.Imal sam i lijepih i ruznih momaka,nabildanih i `normalnih`,ali bez sale,nijedan moj momak nije bio bogat

3.zavisi od cure,i od pristupa.
Ako bi prisao npr. meni,pruzio ruku da se upoznamo,znao da se snadjes u razgovoru,ne bi bilo nista problem.:mrgreen:

4.Sto bi to radila cura kojoj je stalo da svog momka? :dontunderstand:
ja ne bih nikada uradila nista takvo....

Poslednja izmena:
1.:dontunderstand:
Individualna stvar...Neke hoce bogatog(sponzoruse),neke sportistu,neke popularnog.Uglavnom cure padaju na lose momke...Ja sam sada srecno sama,meni ne treba ni jedan :mrgreen:

2.po meni ne...Ja sam svoje uglavnom birala po sarmu,duhovitoscu.Imal sam i lijepih i ruznih momaka,nabildanih i `normalnih`,ali bez sale,nijedan moj momak nije bio bogat

3.zavisi od cure,i od pristupa.[/B]
Ako bi prisao npr. meni,pruzio ruku da se upoznamo,znao da se snadjes u razgovoru,ne bi bilo nista problem.:mrgreen:

4.Sto bi to radila cura kojoj je stalo da svog momka? :dontunderstand:
ja ne bih nikada uradila nista takvo....

ja generalno nemam probleme prilikom prilaska devojci,ali me opet zanima sta ti znaci ovo Losi momci?

Evo ovako.... Desavalo se par puta da vidim/cujem kako neke devojke kukaju kako momci ne prilaze,nisu ozbiljni i tako to...Neki decko (prosecan) pridje nekoj malko boljoj(zgodna ili lepa) devojci, tamo vamo i ona odbija saradnju tj hocu reci izbegava razgovor....ukratko ne svidja joj se. E ta devojka kasnije kuka kako momci ne prilaze.
E sad, sta mene zanima:
1. Kakve momke hoce danasnje devojke?
2. Dali momak mora da ima kola,pare i 2m preko ledja?
3. Ako neki decko (moj slucaj) vidi neku devojku par puta u gradu i toliko mu se svidi da odluci da joj pridje, dali ce ona pristati na razgovor..ili nesto slicno...ili ce se uplastit "neznanca"? tj dali devojka moze da ima momka kojeg ne zna ona i niko iz njenog drustva(nekog anonimusa)?
4. Momak i devojka izadju u grad, i ona spazi nekoj baju lovatora kako je gleda......sta ce ona da ucini? hoce li reci decku da idu kuci, pa ce se ona bez njegovog znanja vratiti u grad ili ce se praviti da nevidi ili ce reci tom baji da je se okane?

Imam 20god i prilicno slabo iskustva sa devojkama, uglavnom lose i tanko. Znam da je bruka ali sta cu..tako me zapalo. Nemam kola,para i nisam nabildan pa sam poceo da mislim kako mi je to "mana".

Molim VAS sve muske i zenske da se prikjucite na temu da prodiskutujemo.
Unapred hvala! Pozdrav!

Zasto gledati samo jedan primer i zbog jedne se zatvarati prema svim ostalim? Devojke izmedju ostalog vole stav, a ako ga ti tako menjas, to samo pokazuje da si labilan i verovatno bih sa takvim ''odbila saradnju''.

Back