Zahtev

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace profil mi nije obrisan :(
ne znam sto :/
SAd dosao iz grada, iv idim i dalje sam tu :/
@over
Ne zelim da reformisem zivot, vec samo da ukinem jednu od nepotrebnih stavka, nemam nikakve iluzije :). Prevazisao sam ja te faze.

Bwaco, kad si vec zavrsio sa netom, ajde zavrsi i sa onom cigancicom, tvojom devojkom...i posalji je kod mene, da je osinem jedno dva-tri puta...

pocni da pricas sebi jutrima kad ustanes dok se ogledas: svakog dana u svakom pogledu sve vise i vise napredujem.
mozda se nesto i desi jednog dana, ali samo mozda.

mislim, stvarno, stojane, bila sam u stanju da zazmurim i predjem preko nekih stvari al preko prostakluka ovog kalibra stvarno ne mogu, reaguje mi organizam automatski.

Braco, samo promeni lozinku. Otkucaj neki tekst bezveze u notepad-u prekopiraj to i bog da te vidi. Postove ti niko nece obrisati, jer oni pripadaju forumu sada, seti se na sta si rekao "slazem se" pri registraciji.

Braco, samo promeni lozinku. Otkucaj neki tekst bezveze u notepad-u prekopiraj to i bog da te vidi. Postove ti niko nece obrisati, jer oni pripadaju forumu sada, seti se na sta si rekao "slazem se" pri registraciji.

nah, za sada cekam odgovor administartora, poslao sam poruku, valjda ce se ulogovati uskoro. A ako ne moze, onda neka mi trajno banuje account. Ali nadam se da ce mi obrisati i sve ostalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back