Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Захарова за РТ Балкан: Запад провоцира избијање обојене револуције у Србији
Ima li nekoga u Srbiji ko zeli Srbiji i Srbima iole bolju sudbinu od raznih Belorusija, Abhazija , Pridnjestrovlja i slicnih neuspelih ex-CCCP abortusa?
Ima li nekoga u Srbiji ko zeli Srbiji i Srbima iole bolju sudbinu od raznih Belorusija, Abhazija , Pridnjestrovlja i slicnih neuspelih ex-CCCP abortusa?
da smo mi belorusija imali bi zlatnu sudbinu, a ne bi nam nato posle bombardovanja kecao i kolonijalnog sada, kao da tu nesto moze da se izrodi, nego obrnuto
znas, malo je to tvoje prostacko izrazavanje, ali rusija kao naslednica sssr-a je kriva sto nije priznala ideolosku inferiornost komunizma koji je slomljen - ovo sada su samo posledice, kapitalisti se malo izivljavaju, moze im se posle sloma komunizma da proksi ratuju, oni pare [inflatorne], a drugi svoje mizerne zivote -[ukre]
nije problem da se sruse, samo ko ce da pokupi kredit za to rusenje, ruski maligni, ili natoz-locinacki, razumes ciji je kredit rusenja sns sekte? ja kazem moj, ali vi se svadjate izmedju istoka i zapada, flesbekovi sto kaze ovaj itd
nece bre niko da vam placa rusenje sekte, nego vi da platite i imate dil - mislim ako ste nesposobni sami, apatija itd