Lako se odrzavam i trazim samo poneki zagrljaj u prolazu ... i znam duso...sve znam...a istina zna jako da boli... i znam...da nasa ljubav je nebeska... i da za mene...ispred mene i iza mene...niko ne stoji, da niko nije ljubomoran, da niko ....ne ceka da ja dodjem, da nikoga ne interesuje, gde sam, sta radim, da me saceka topli caj,osmeh...a ja bih tako rado...da ...tako bih 
Ne znam razumes li me...mili...za mene nema nade...vreme neumitno tece...ali tako mi je nekad potrebno rame...tako mi je nekad potreban dodir...rec,ruka...pogled...a ja znam...da...to sto meni treba necu nikada imati...zato zazmurim...i sanjam ljubavi....stavio si pecat na moje srce,dusu,na zivot moj...a neko drugi te je odveo mili davno...

Ne znam razumes li me...mili...za mene nema nade...vreme neumitno tece...ali tako mi je nekad potrebno rame...tako mi je nekad potreban dodir...rec,ruka...pogled...a ja znam...da...to sto meni treba necu nikada imati...zato zazmurim...i sanjam ljubavi....stavio si pecat na moje srce,dusu,na zivot moj...a neko drugi te je odveo mili davno...