Zagrljaj, pure emotion

момоа

Stara legenda
Poruka
78.838
Mislite li da je zagrljaj najuzvisenija forma ekspresije emocija? Dugo mi je trebalo da provalim moc ovog jednostavnog poteza, a koji osvetljava neke skrivene aspekte licnosti i transcendira vas u neki neobjasnjiv osecaj. U njemu su prisutne najprefinjeniji dozivljaji, nezaprljani nagonima i niskim strastima, sto je slucaj u seksu recimo. Da li je zagrljaj najiskreniji oblik odnosa sa nekim? Ne govorim o onom zagrljaju dva ortaka koji se svodi na odvlajivanje bubrega, nego o necem nesaznatljivo plemenitom.

Znam da je tema ekvivalent prosecnoj temi u dodatku Kurira i rizikujem da ispadnem krvavo patetican, al jbg. Pucajte.

U pravu si ti Momčilo. Ima terapeutsko, antidepresivno i lekovito dejstvo.Ni s. x nije loša stvar, da se razumemo.Samo što grliš nekog koga stvarno voliš ili ti je jako drag.
Evo ti jedan hug:vzagrljaj:

Naravno da nije losa, al seks mozes da imas i sa nekim prema kome si ravnodusan i zelis samo da se pohebes sa njim, te je u tom slucaju izraz sirovih strasti

Mislite li da je zagrljaj najuzvisenija forma ekspresije emocija? Dugo mi je trebalo da provalim moc ovog jednostavnog poteza, a koji osvetljava neke skrivene aspekte licnosti i transcendira vas u neki neobjasnjiv osecaj. U njemu su prisutne najprefinjeniji dozivljaji, nezaprljani nagonima i niskim strastima, sto je slucaj u seksu recimo. Da li je zagrljaj najiskreniji oblik odnosa sa nekim? Ne govorim o onom zagrljaju dva ortaka koji se svodi na odvlajivanje bubrega, nego o necem nesaznatljivo plemenitom.

Znam da je tema ekvivalent prosecnoj temi u dodatku Kurira i rizikujem da ispadnem krvavo patetican, al jbg. Pucajte.
zagrljaj je sve
drag.gif

mozda i jedina stvar koja covjeku moze da treba
drag.gif

Uh, ako te neko razume
https://www.google.com/amp/s/bgonline.rs/bes-maja-pavlov/amp/
Nego, ima tih nacina da se uhvati sta je u stvari iza besa.Pa se resi primarni problem.Npr ja sam besna kada sam premorena ili me nesto boli.
Sad se udaljismo od teme, al nema veze, caskamo
Naravno, bes je pokrovna emocija, ispod koje se nalazi neki okidač, što ne znači da je nelegitimna. Ja sam, konkretno, reagovala na neke novinske naslove na dešavanja u Zadru. Dakle, nemoć i razočarenje, pomalo i strah.

Samo ne volim da me neko grli u besu, to je kao da mi govori: ne mogu da te hendlam, ajde pliz prestani.

Back