Zagrli me.....

Arsen peva,Mika slusa i pije.....sve u svemu super spot a i pesma.....Da li je zaista ponekada potreban samo zagrljaj da bi ste se osecali sjajno,ispunjeno i zasticeno?....napisite par reci ili recenica o toma sta je za vas zagrljaj i koliko vam znaci.

ima dvadeset, a možda i više godina kako sam poslednji put zagrljen...
ni ne pamtim kako to izgleda, kakav je osećaj...

volim zagrljaje kad se ususkas i kad stegnes nekog zeleci da se stopis sa njim.ma da ga zgnjecis koliko ti je drag. ne mozes da dises od osecaja koji ti prolazi preko grudi.....dragost topla...

kada si tuzan,umoran,neraspolozen,kada si srecan,
zaljubljen,kada mislsi da ti se ceo sve rusi na glavu..
samo jedan nezan zagrljaj ljubavi ili prijateljstva cini
da se osecas voljenim..i da nisi sam..

Arsen peva,Mika slusa i pije.....sve u svemu super spot a i pesma.....Da li je zaista ponekada potreban samo zagrljaj da bi ste se osecali sjajno,ispunjeno i zasticeno?....napisite par reci ili recenica o toma sta je za vas zagrljaj i koliko vam znaci.
Uhvatio mene taj trip pre par godina... fala bogovima pa prošao... sad mi zagrljaji mnogo malo znače, što nije prirodno za čoveka... zvanično sam depresivna...:aha:

Kakav snimak! :heart:

Jeste. Kada je iskren, pun, topao, snazan,...mislim da je vrhunac intime. Grudi uz grudi - srce pored srca, i prdrzavas i oslanjas se, primas i dajes, dovoljna blizina tela i reci suvisne.
Kazu da prilikom ljubljenja, ako je partner bolestan, ne moze preci zaraza. Ja verujem da se tako zagrljajem ne moze preneti negativna energija. Naprotiv.

Back