Zagreb dobija nov stadion posle 50 godina "glumiće" Maksimir

Ti Novaka Đokovića i Kristijana Golubovića stavljaš u istu rečenicu ?

Lord Have Mercy GIF by Digital Pratik
Ne stavljam nego su njih dvojica primjeri da postoje i neki Srbi koji ne vriđaju i ne provociraju Hrvatsku i Hrvate. Zato i budu lipo dočekani na našem moru.

Na otvaranju, Bata Mirković i Jarni izvode kratku predstavu, po istinitom događaju.
Za ovo čak i ja znam, a nikada nisam pratio nogomet.
Nego, prije jedno možda desetak godina igrale reprezentacije Hrvatske i Srbije, pa se svi sjetili te prve utakmice.
Piše neki novinar Jutarnjeg kako je nazvao Jarnija i to mu među ostalim spomenuo, a Jarni mu odbrusio - dobro, da li je to jedino po čemu će se ta utakmica pamtiti?!

🤣

Nego, prije jedno možda desetak godina igrale reprezentacije Hrvatske i Srbije, pa se svi sjetili te prve utakmice.
Piše neki novinar Jutarnjeg kako je nazvao Jarnija i to mu među ostalim spomenuo, a Jarni mu odbrusio - dobro, da li je to jedino po čemu će se ta utakmica pamtiti?!

🤣
Nisam znao da si homoseksualac.

To što tebe boli k za sportaše ne znači da većina Hrvata misle poput tebe. Sport je veoma važan.
Ti si ocito jedan od od igara. Ja sam vise za kruh, ako razumijes bit.

Da nema sporta nitko na planeti kugli zemaljskoj ne bi ni znao da postoji Hrvatska.
Zivimo u 21 stoljecu, imaju ljudi internet. Sta da znaju o HR? Kako je koruptivna drzava?
:mrgreen:

🤣
Navijam za Crvenu Zvezdu, a najviše volim Batu Mirkovića i Kecmana :D
Po čemu će se drugo pamtiti ta utakmica, po dobrom fudbalu? ahahahah

Navijam za Crvenu Zvezdu, a najviše volim Batu Mirkovića i Kecmana :D
Po čemu će se drugo pamtiti ta utakmica, po dobrom fudbalu? ahahahah
Na jednom drugom mjestu mi je forumaš koji je hrvatski Zvezdaš linkao tekst na Baticine kontemplacije za vrijeme provedeno u svlačionici nakon crvenog.
On još sav ozbiljan u vezi teksta, dok ja umirem od smijeha.
Zato sam do maloprije mislio da je bstica igrao u Zvezdi, ali kažeš da je bio Partizanovac.
Pokušam naći tekst, ali negdje sam čitao da je Batica izjavio kako se možda nskon toliko vremena čini smiješno, ali da je nskon tog crvenog i u minutama koje su uslijedile, pomišljao na svašta.

🤣

Igor Tudor je dobar s Baticom, pokušao ih je pomiriti, ali Batica je digao nos i ni čuti o Jarniju.

:rotf:

Back