- Poruka
- 2.088
Ne stavljam nego su njih dvojica primjeri da postoje i neki Srbi koji ne vriđaju i ne provociraju Hrvatsku i Hrvate. Zato i budu lipo dočekani na našem moru.Ti Novaka Đokovića i Kristijana Golubovića stavljaš u istu rečenicu ?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne stavljam nego su njih dvojica primjeri da postoje i neki Srbi koji ne vriđaju i ne provociraju Hrvatsku i Hrvate. Zato i budu lipo dočekani na našem moru.Ti Novaka Đokovića i Kristijana Golubovića stavljaš u istu rečenicu ?
![]()
Da li ti stvarno veruješ da su ga dočekali sa crvenim tepihom ?Ne stavljam nego su njih dvojica primjeri da postoje i neki Srbi koji ne vriđaju i ne provociraju Hrvatsku i Hrvate. Zato i budu lipo dočekani na našem moru.
Pa nije ga nitko napao.Da li ti stvarno veruješ da su ga dočekali sa crvenim tepihom ?
Jesi mu ti možda telohranitelj pa znaš ?Pa nije ga nitko napao.
Za ovo čak i ja znam, a nikada nisam pratio nogomet.Na otvaranju, Bata Mirković i Jarni izvode kratku predstavu, po istinitom događaju.
Koja izjava?Jesi mu ti možda telohranitelj pa znaš ?
Ja čisto sumnjam da njegova izjava na Balkan Info nije itekako od neke koristi
Nisam znao da si homoseksualac.Za ovo čak i ja znam, a nikada nisam pratio nogomet.
Nego, prije jedno možda desetak godina igrale reprezentacije Hrvatske i Srbije, pa se svi sjetili te prve utakmice.
Piše neki novinar Jutarnjeg kako je nazvao Jarnija i to mu među ostalim spomenuo, a Jarni mu odbrusio - dobro, da li je to jedino po čemu će se ta utakmica pamtiti?!
![]()
Dževudine, ako si to ti i ako se kriješ, onda si stvarno piz*da što mi se prije nisi javio.Nisam znao da si homoseksualac.
Ti si ocito jedan od od igara. Ja sam vise za kruh, ako razumijes bit.To što tebe boli k za sportaše ne znači da većina Hrvata misle poput tebe. Sport je veoma važan.
Zivimo u 21 stoljecu, imaju ljudi internet. Sta da znaju o HR? Kako je koruptivna drzava?Da nema sporta nitko na planeti kugli zemaljskoj ne bi ni znao da postoji Hrvatska.
Ti si više homoseksualac.Ti si ocito jedan od od igara. Ja sam vise za kruh, ako razumijes bit.
Zivimo u 21 stoljecu, imaju ljudi internet. Sta da znaju o HR? Kako je koruptivna drzava?
![]()
Navijam za Crvenu Zvezdu, a najviše volim Batu Mirkovića i KecmanaZa ovo čak i ja znam, a nikada nisam pratio nogomet.
Nego, prije jedno možda desetak godina igrale reprezentacije Hrvatske i Srbije, pa se svi sjetili te prve utakmice.
Piše neki novinar Jutarnjeg kako je nazvao Jarnija i to mu među ostalim spomenuo, a Jarni mu odbrusio - dobro, da li je to jedino po čemu će se ta utakmica pamtiti?!
![]()
Na jednom drugom mjestu mi je forumaš koji je hrvatski Zvezdaš linkao tekst na Baticine kontemplacije za vrijeme provedeno u svlačionici nakon crvenog.Navijam za Crvenu Zvezdu, a najviše volim Batu Mirkovića i Kecmana
Po čemu će se drugo pamtiti ta utakmica, po dobrom fudbalu? ahahahah