gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Meni uvek na um padne FrancuskaJa tako od moje 20e negde... i evo još sam tu, uglavnom zato što imam dobar posao.
Ne znam, kada sam išla puno u inostranstvo, vidim da tamo bilo koja takva aktuelnija tema zavređuju pažnju svih, čak i kolege za večerom pričaju o tome... Možda je to i pitanje dostojanstva kojeg mi nemamo.
Evo šta samo jedna učiteljica može da napravi. Od mog starijeg sina. Ona je aktivista za to, i decu uči na časovima građanskog, prirode i društva, skupljaju đubre u parkiću, organizovali su da grad obezbedi kante za đubre u celom tom delu oko škole, moje dete zna za ovo zagađenje, pita me o tome, šta da mi učinimo, kada je bio onaj lokdaun ona im je rekla da za građansko svako da ima svoj projekat u vezi sa tim šta da učinim za moju zgradu, pa smo sa maskama ovde organizovali skupljanje đubreta oko zgrade, sin je to fotkao pa slao učiteljici, ma prosto kada bi se deca od malena učila da misle na sebe i svoje zdravlje, da su odgovorni prema društvu i svojoj okolini, ovde bi bilo sasvim drugačije.
Uvek kad im se nesto ne svidi cela Fr protestuje
I mislim da uglavnom i udpeju u tome sto namere
Sto mi je super
A i oni imaju malo siru svest o nekim stvarima
Dok to ne bih rekla za nas
I slqzem se, treba od malena da de uci nekim stavrima
Jer one uglavnom i od tad ostaju za ceo zivot
Evo, uciteljica je dobar primer
Ali malo je takvih : /
Mada, bolje i toliko nego nista