A zasto bismo?Jos niste zakljucali ovu temu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto bismo?Jos niste zakljucali ovu temu?
Ne daju mu gazde. Ima tu jos dosta da se uposli....... Koristan je, nije ispusena mustikla ko onaj grujevski....Sto li vec jednom ne podnese ostavku?
Gruevski je u odnosu na njega gospodin.Ne daju mu gazde. Ima tu jos dosta da se uposli....... Koristan je, nije ispusena mustikla ko onaj grujevski....
Posle loseg, uvek dodje gori.Gruevski je u odnosu na njega gospodin.
Posle loseg, uvek dodje gori.
tadic je bio manje zlo nego vucic, kostunica i djindjic isto manje zlo nego tadic, sloba manje zlo od svih njih itd.
Ni ja , ali za vecinu foruma jeste. Zbog njih sam rekao, da me opet ne bi nazivali ''ustasom'' i slicno.....Ne bih se sllozila.
Ni ja , ali za vecinu foruma jeste. Zbog njih sam rekao, da me opet ne bi nazivali ''ustasom'' i slicno.....Idu mi na zivce vise!
''Aleksandar Grigorjevic'' je u stanju da raskomada za milosevica.....Ne mora da znaci...
Sta to mene briga, njegov problem.''Aleksandar Grigorjevic'' je u stanju da raskomada za milosevica.....
Стоп руском малигном утицају и њемачком ревизионизму!Njemačka Rusija NE treba nam EU.
Чланство у НАТО је сада важније од чланства у ЕУ.Od EU naravno nema nista za Sev. Makedoniju a i ostatak ''Zapadnog Balkana'' , ali ce dobiti bar jednu ''utesnu nagradu'' - ulazak u NATO:
https://en.wikipedia.org/wiki/Accession_of_North_Macedonia_to_NATO
Ili: nato je jos uvek jak , pogotovo na istoku Evrope, dok je eu u previranju vec 10-ak godina.....Чланство у НАТО је сада важније од чланства у ЕУ.
НАТО су Савезници, а ЕУ је Четврти рајх (у економском смислу).