- Poruka
- 216
Šta vam, ovozemaljsko, pruža najveće zadovoljstvo u životu? Kako ste ga otkrili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bate aj sibni jedno 500 €vrica didem na letovanje pliizzzMeni da pomazem ljudima
a cuj to bih mogao pre nego sam bio ozenjen, al sad sve dajem zeniBate aj sibni jedno 500 €vrica didem na letovanje pliizzz
Ništa!Šta vam, ovozemaljsko, pruža najveće zadovoljstvo u životu? Kako ste ga otkrili?
Pametno..Spoznaja o protoku vremena i o besmislu vecine stvari koju smatramo bitnim
I ja cesto ljubomorna..Aa to je najgora dijagnoza nikad zadovoljan uvek ljubomoran
Dinamičan život, pa malo samoće pa ponovo društvo pa opet nešto sam (knjiga recimo).Šta vam, ovozemaljsko, pruža najveće zadovoljstvo u životu? Kako ste ga otkrili?
To nam je svima potrebno.osećaj da ono što radim ima smisla... ima neko šire značenje koje nadilazi moj ego
Weltschmerz...Na prvom mestu definitivno muzika a potom knjige i filmovi. Privuklo me je još u detinjstvu. Prvo muzika i ples a potom i sve nabrojano.