Zadovoljstvo

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Šta je za vas zadovoljstvo?
Da li vam je zadovoljstvo uopšte važno?
Da li ste zadovoljni?
Emocionalnim životom, poslovnim uspesima, parama koje ste zaradili, priznanjima koje ste dobili, uticajem na druge ljude...?

Задовољство је када се осећам добро због нечега што чиним или што ми се чини.
Важно ми је.
Како када. Зависи.
Превише је ствари које си навео, али суштински гледано, проналазим задовољство у малим стварима и то ми је сасвим довољно.

Da li ste zadovoljni?
Emocionalnim životom, poslovnim uspesima, parama koje ste zaradili, priznanjima koje ste dobili, uticajem na druge ljude...?
Da bih bila zadovoljna sobom i svojim životom, moram da imam percepciju o tome da se makar i po malo, ali konstantno pomeram u nekom pozitivnom pravcu. To se dešava na različitim poljima, nekad na više, nekad na jednom. Nekad je očigledno za druge, nekad samo za mene.
Ne merim uspeh u priznanjima ili novcu već da li lično primećujem, osećam, vidim i doživljavam da neka moja aktivnost donosi nešto dobro meni, ljudima oko mene, drugim živim bićima, pa čak i predmetima iz okruženja.

Da li ste zadovoljni?
Balans u životu! Ako misliš na sreću.
Jesam, ...jer nisam opterećena glupostima i okružena budalama. Jako sam zahvalna nebesima na tome.

Da li ste zadovoljni?
Kada se bavim stvarima koje volim, na primer umetnoscu, duhovnoscu...
i kada sam okruzena ljudima koje volim...

Da li ste zadovoljni?

kad mogu da putujem pa makar na 4 dana, da je mirno da ima dosta zelenila i da je voda u blizini mozhe biti more , jezero ili rijeka, da nema naroda i da nema buke
izlasci sa drugaricama a mozhe i zajedno provedeno vrijeme u pidzami , netflix i sekt

Meni je zadovoljstvo što sam mnogima pomogla i nikad nisam požalila koliko god te osobe sad bile daleko od mene.Moje srce i duša su mirne i ispunjene
Da se vrati vrime unazad opet bi sve napravila isto.

Back