Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Zasto volite pozoriste? Zasto idete na predstave? Kako se osecate posle? Da li grickate nesto dok traje predstava? Koliko smatrate da treba predstava da traje? Da li napustate predstavu na posla, ako je dosadna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto volite pozoriste? Zasto idete na predstave? Kako se osecate posle? Da li grickate nesto dok traje predstava? Koliko smatrate da treba predstava da traje? Da li napustate predstavu na posla, ako je dosadna?
nemam sta da dodam.sve si lepo rekla.Volim da gledam predstave. Uglavnom gledam komedije i drame. Jedna komedija je bila toliko dugo na repertoaru, jer je zaista sjajna i urnebesno smešna, da sam je i ja gledala tri puta . Inače, obožavam pozorišta, i rado idem. Volim da gledam ja to...ima nešto u tome čarobno...na minut ili sat se udubiš u neku priču, zaboraviš na sve. Utoniš i uroniš u neki drugi svet. Prepustiš se tome. mene taj svet pozorišta potpuno fascinira. Gledaš kao nečiji mini film. Osećam se sjajno. Kada gledam komedije, vedro i nasmejano i na primer iz te predstave, dugo smo an primer na faksu imali svi neke interne šale, jer su zaista šale bile fenomenalne. Ništa ne grickam, dok traje predstava. Gledala sam jednu dramu nekada, i navela me baš na neko teško razmišljanje o nečemu. Volim takve predstave, koje ti um "pomeraju", gde raslačunješ šta se dogadjalo, odnosno kako jedan sled dogadjaja moze da ima fatalne kasnije posledice. Nisam nikada bila na dosadnoj predstavi, doduše jedna mi se nije baš svidela, ali sam odgledala do kraja, iako uopste nije bilo neke poJente, ili ja nisam shvatila sta je pisac hteo da kaze. U srednjoj smo isli svake nedelje na jednu predstavu, verujete Vi to. I hvala joj na tome, naučila nas je, zaista koliko je u životu zaista biti važno, multidisciplinaran. Da te sve interesuje, da saznaješ, da kopaš, da se trudiš, da voliš. Da želiš. Naučila nas je na neki svoj način da maštamo, da dublje analiziramo. Da, jeste. I zaista obožavam pozorišta, jer tamo je sve moguće....a što u životu nikako nije... Voleti i biti volje/na...Zauvek. Biće da volim...Iluzije.♥
Naslov ti je takav da aludira na seks u pozorištu.
Zasto volite pozoriste?
Odgovor na oba pitanja: upečatljivi i jako posebni utisci su razlozi.Zasto idete na predstave?
Kao da sam i sama učestvovala u predstavi i bila na sceni.Kako se osecate posle?
Na prvom mestu, to je jako nepristojno. A i ne želim da mi išta ni na trenutak odvuče pažnju.Da li grickate nesto dok traje predstava?
Ovo ne bih nikada uradila iz učtivosti.Da li napustate predstavu na posla, ako je dosadna?
Sramota je to što su te gospođe radile. Vidi ovako, svako od nas ima svoj prag tolerancije. To što ja nikada ne bih napustila iz učtivosti predstavu, na znači da zameram bilo kome ko to učini iz nekih opravdanih razloga. Verujem da bi tvoje impresije bile sasvim drugačije da si mogla na miru pratiti operu.S ovom učtivošću bih se generalno složila al evo na svoju sramotu danas napustih Letećeg Holanđanina. Prvi put da napustim operu.
Dovoljno sam luda da se vratim doduše neki drugi put...
Danas je apsolutno sve bilo katastrofa...red iza mene je sadržao grupicu starijih gospoja koje su sve vreme šušketale, smejuljile se pa onda malo pevušile.
Sama izvedba opere me je ostavila bez lepih impresija.
Možda su se prosto kockice tako poklopile....
Dakle kad je pozorište u pitanju terorista sam. Nema šuškanja grickanja šaputanja, posebno kad su u pitanju Opere.
Zasto volite pozoriste? Zasto idete na predstave? Kako se osecate posle? Da li grickate nesto dok traje predstava? Koliko smatrate da treba predstava da traje? Da li napustate predstavu na pola, ako je dosadna?
Sasvim tačno.
Pogledajte prilog 345502
Sasvim tačno.
Pogledajte prilog 345502
nikada nisam primetila da neko nesto gricka u pozoristu.to nije bioskopDa li grickate nesto dok traje predstava?