zadovoljni sobom.....

• Začetnik teme Začetnik teme duka_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sobom uglavnom da..samo je zimski period pa nisam bas u elementu za trening..oko 3 meseca i bio bih full..ovo ostalo je manje bitno i varira po periodima ali uglavnom je retko ko zadovoljan novcem i ljubavlju..to nije samo do nas i ne mozemo menjati druge prema sebi

Retko ko je..vidis sta se desava oko nas koliko komplexasa..znas kad otac nije ostvaren kroz musko dete..pa ceru zove sine..ona se podsvesno tako ponasa..nikad se nije igrala ko sve devojcice..nosila suknje..tukla bi se s decacima i nema dlake na jeziku..al joj uz kitu rastu na drugim delovima tela..onda u jednom trenutku pocinje mrzeti sav muski rod jer se pogubila usput ka ispunjenju tatinih ocekivanja..nikad zena ne postaje..od deckica do babadevojke..sex sa takvom osobom je gori nego s kurrvom..ona je zenstvenija

Sobom- zadovoljan i nezadovoljan u isto vreme. Zadovoljan sam svojim odlukama, čak i onim koje su bile pogrešne. Ostajem kritčan prema sebi jer smatram da uvek treba imati viši cilj od onog koji realno može da se dostigne, i u tom smislu sam uvek nezadovoljan sobom.

Što se tiče sveta uglavnom zadovoljan. Valjda jer sebe mogu da menjam, a njega praktično ne.

da li ste zadovoljni sobom i svetom oko sebe, sta vam fali da biste se osecali ispunjeno, cemu tezite.....da li je to novac, drugaciji ljudi, drugaciji svet, moc, ljubav ili nesto sasvim trece.......

Zadovoljan sam sobom, uglavnom je to ljubav i ponekad čak i neke sitnice daju ti osećaj da imaš sve na svetu što ti je potrebno, ali to sve može da ti pokvari neko treći ako te maltretira i poremeti koncepciju. kako se suprotstaviti tome i koji gard upotrebiti?

Задовољан сам собом, светом нисам. Осећао бих се испуњено када би се систем променио, друштво ме мало нервира, људи ме нервирају, њихово понашање. Највише сам задовољан уз вољене особе поред себе, љубави имам и желим да пружим другима, пара мање више, тежим ка већим парама.

Back