Zadovoljni sami sobom?

blizance:
Interesuje me da li ste zadovoljne-zadovoljni sami sobom?Da li smatrate da ste osoba koju krase sve moguce vrline i da ste u zivotu sve uradili kako treba?Da li bi nesto promenili u svom karakteru i uopste u ponasanju i zivotu?Jednostavno koliko ste srecni sto ste upravo to sto jeste?
NE nisam samozadovoljena. Zadovoljava me suprug a , nekada nisam ni dovoljna samoj sebi a kamo li i njemu:confused: :confused: :confused:
Hm. zbunjena sam

pa kad bih bila zadovoljna mislim da bi zivot izgubio smisao...
ovako nikad nisam zadovoljna i uvek hocu nesto drugo i nesto novo (ono jeste da obicno ne znam sta je to :lol: al dooobro) tako da uvek postoji nesto sto me pokrece...
ma nemam ja pojma... :confused:
:D

Pa mislim da bih, kada bih se razvela, htela da radim neke druge stvari (posao, hobiji, putovanja). I ne bih vise zelela da "razvodnjavam" sebe, to jest da sve delim i (bez obzira kolko minimalno) da se prilagodjavam. Htela bih sa budem sebicna, jednom recju :)
Pa bih se, oko sezdesete mozda, zaljubila u nekog svog ispisnika - obozavam one nemacke romanticne filmove kad se matorci zaljubljuju - pa da mu kuvam Bekunis a on meni da maze tigrovu mast na koleno i lakat :)

muvalo:
Pa mislim da bih, kada bih se razvela, htela da radim neke druge stvari (posao, hobiji, putovanja). I ne bih vise zelela da "razvodnjavam" sebe, to jest da sve delim i (bez obzira kolko minimalno) da se prilagodjavam. Htela bih sa budem sebicna, jednom recju :)
Pa bih se, oko sezdesete mozda, zaljubila u nekog svog ispisnika - obozavam one nemacke romanticne filmove kad se matorci zaljubljuju - pa da mu kuvam Bekunis a on meni da maze tigrovu mast na koleno i lakat :)
:-) Ja radim po tom receptu

Pa ne mora, kao. Ja zivim sa tipom koji ima ista interesovanja, ukus, cak i slican posao... Ali ipak se stalno konsultujemo :)
Ustvari, mene je jako malo stvari interesovalo dovoljno da ih, kada sam ih vec jednom uradila, radim ponovo. Pa valjda i brak isto - kao, znam sta je, sto sad da ne probamo nesto drugo?

Taj Brajton zvuci fantastichno! :)
Mozda bih napravila izuzetak i po drugi put se udala za svog prvog muza :)

А ја сам замишљала себе и неког држећег, шармантног деду како руку под руку шетамо Врњачком Бањом!
(Купујмо домаће!;-) :lol: )

Ja zadovoljna, bas. Bilo me mnogo lomova, rezova, cimanja- mentalnih i fizickih, ali promene me nisu plasile, menjala sam sve za sta sam procenila da imam snage i volje da promenim. Nekako spontano je dosao taj osecaj zadovoljstva sobom i svojim zivotom.

Back