Sunce Ta
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
Ha ha, kad bih se razvela, nikad više se ne bih udavala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NE nisam samozadovoljena. Zadovoljava me suprug a , nekada nisam ni dovoljna samoj sebi a kamo li i njemublizance:Interesuje me da li ste zadovoljne-zadovoljni sami sobom?Da li smatrate da ste osoba koju krase sve moguce vrline i da ste u zivotu sve uradili kako treba?Da li bi nesto promenili u svom karakteru i uopste u ponasanju i zivotu?Jednostavno koliko ste srecni sto ste upravo to sto jeste?
Ma daj nemoj takoSunce Ta:Ha ha, kad bih se razvela, nikad više se ne bih udavala.
Sunce Ta:Ha ha, kad bih se razvela, nikad više se ne bih udavala.
:-) Ja radim po tom receptumuvalo:Pa mislim da bih, kada bih se razvela, htela da radim neke druge stvari (posao, hobiji, putovanja). I ne bih vise zelela da "razvodnjavam" sebe, to jest da sve delim i (bez obzira kolko minimalno) da se prilagodjavam. Htela bih sa budem sebicna, jednom recju
Pa bih se, oko sezdesete mozda, zaljubila u nekog svog ispisnika - obozavam one nemacke romanticne filmove kad se matorci zaljubljuju - pa da mu kuvam Bekunis a on meni da maze tigrovu mast na koleno i lakat![]()
Bravo, majstorice!KOCKARKA::-) Ja radim po tom receptu
blizance:AUUUU deco......al'smo zadovoljni?
Ja nemam nista protiv da taj dedica bude sa Zlatibora,em'cist vazduh,em'domaca hrana,ostalo da precutimo,mislim na toj nadmorskoj visini,ha.....