- Poruka
- 41.326
Otkazala venčanje jer je "morala" da osvoji US open
Ukrajinska teniserka Ljudmila Kičenok otkazala je sopstveno venčanje jer je dogurala daleko na US openu.............
Svaka joj čast

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakva je bila Serena ?Osvojila Sabalenka, igracica ciji je jedini kvalitet jak udarac, teniski IQ kod nje ne postoji, samo zapni iz sve snage pa sta bude.
Gde si ti sinoć da ispratimo žensko finale, m ?Večeras veliko finale US Opena za muškarce. Igraju Janik Siner i Tejlor Fric. Eurosport prenosi meč od 19:45h.
Gledao ga iz kreveta.Gde si ti sinoć da ispratimo žensko finale, m ?
Bolestan ?Gledao ga iz kreveta.
A bre ako možeš, lepo je da budemo svi tu zajedno da komentarišemo događaj ... samo to kažemNedavno si mi lijepo rekao da forum nije posao. Ne znam šta se desilo, pa si se počeo ponašati kao da jeste. Mene to ne dotiče. I večeras ću gledati tenis iz kreveta.
ispostavilo se da ne može da ga dobije jer ovaj Siner kako je trčao u onaj zadnji poen ko zna čime je dopingovanFric preti Sineru: "Izaći ću na teren i pobediti!"
Tejlor Fric veruje da može da pobedi Janika Sinera u finalu US opena.
Tipično američki ... mogu ja sve ...ispostavilo se da ne može da ga dobije jer ovaj Siner kako je trčao u onaj zadnji poen ko zna čime je dopingovan
Ambi samo zbog ovog turnira sam dopunio paket sa Eurosport, da sam znao da će biti ovo finale ne biVečeras veliko finale US Opena za muškarce. Igraju Janik Siner i Tejlor Fric. Eurosport prenosi meč od 19:45h.