jeca.m
Aktivan član
- Poruka
- 1.332
Dobro, ali nije ovo dalje trebalo da preprichavash![]()
ok al samo da kazem onako iz zezanja

mene niko nije zadirkivao niti ce.
ustavri jeste zadirkivali su me forumasi

uf bilo je puno zadirkivanja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ali nije ovo dalje trebalo da preprichavash![]()
ok al samo da kazem onako iz zezanja
mene niko nije zadirkivao niti ce.
ustavri jeste zadirkivali su me forumasi![]()
![]()
kad sam pre slusala TH
uf bilo je puno zadirkivanja![]()
ali uspomoc njih i moje volje da poslusam druge grupe shvatila sam da su tokio hotelci shit
Okay, okay, ova tema se odnosi na realnost, a ne na utiske o forumu![]()
Dobro XD ali tema je zadirkivanje zar ne??? valjda spada i u to kad te forumasi zadirkuju![]()
![]()
![]()
a ponekad i shvatis da to zadirkivanje nije dzabe (ponekad) uglavnom ne
Dobro, za forumashe ne marim, nego je postavljach teme (JA) mislio na zadirkivanje u schkoli, (na poslu), na ulici...![]()
jesu me zadirkivali...ali su posle izvlacili deblji kraj jer na mene to nema uticaj ali onda ja krenem njih da prozivam i ne prestajem i razvaljujem kad krenem za podjebavanjima tako da ti koji su se usudili da krenu na mene posle su odjednom batalili kad su videli straaasnu sudbinu koja moze da ih zadesi od mog ionako dugackog jezika i jos goreg i prljavijeg mozga![]()
u prevodu mali debeli podli zli lukavi![]()
![]()
Da li su vas nekad zadirkivali u schkoli?Kako i zbog chega?Mene su zadirkivali u osnovnoj, zvali me shtreberom, debilom, govorili mi da sam bubuljichava i debela, a uopshte nisam debela i bubuljichava!
Dobijala sam šamarčine od dečaka koji su bili duplo višlji od mene...
nije fino što su te zadirkivali jer si imala problema s kožom i težinom..
na mene su bile ljubomorne drugarice jer sam bila super djak,sve mi je islo od ruke razna takmicenja (fizika,matematika,hemija,srpski,biologija....)
Ufff kako su me zezali u Osnovnoj, rasturali su me.Dobijala sam šamarčine od dečaka koji su bili duplo višlji od mene...
Prochitaj moje prethodne postove, pa ćesh prochitati da nikad nisam imala problema sa telesnom tezhinom, već su me kreteni bez razloga zezali da sam debela, a uvek sam bila ili mrshava ili normalne gradje.
.
pa možda si im se onda svima sviđala, ali nisu imali dobar pristup
speaking of that, debljina kod cura stvarno smeta momcima..
Da, ali naprotiv, nikad nisam bila debela iako nekad i ja imam taj trip...[/QUOTE
vidiš kako su te nafilovali glupostima..još uvijek osjećaš frustraciju zbog toga, ali, kad god ti taj trip padne na pamet, otiđi na net, na ovaj forum i ovu temu, pronađi sve svoje postove gdje si napisala da nikad nisi bila debela, i sve će biti ok![]()