Zadirkivanje

jesu me zadirkivali...ali su posle izvlacili deblji kraj jer na mene to nema uticaj ali onda ja krenem njih da prozivam i ne prestajem i razvaljujem kad krenem za podjebavanjima tako da ti koji su se usudili da krenu na mene posle su odjednom batalili kad su videli straaasnu sudbinu koja moze da ih zadesi od mog ionako dugackog jezika i jos goreg i prljavijeg mozga :lol: :per:
u prevodu mali debeli podli zli lukavi :lol: :D

jesu me zadirkivali...ali su posle izvlacili deblji kraj jer na mene to nema uticaj ali onda ja krenem njih da prozivam i ne prestajem i razvaljujem kad krenem za podjebavanjima tako da ti koji su se usudili da krenu na mene posle su odjednom batalili kad su videli straaasnu sudbinu koja moze da ih zadesi od mog ionako dugackog jezika i jos goreg i prljavijeg mozga :lol: :per:
u prevodu mali debeli podli zli lukavi :lol: :D

kučko,jesi podli zli lukavi,ali nisi mali debeli :P
to sam jaaaaaaaaaaa :mrgreen:
i ja umem da bidem nemilosrdna kad se ustremim na nekoga pa mi posle bide žao,jer ipak imam zlatno srce i čistu dušu :lol: e al majke mi,ja sam u suštini dobra :mrgreen:

Jesu,ali.. Ja nisam nikada obracao paznju na takve stvari,sta su mi oni u zivotu?Pa batale..Pa malo opet,ali generalno sa vecinom skole sam ok,to su samo pojedinci..
Verovatno ljubomora.
Ko ce ga znati.
Uglavnom ,nisu uspesni ,iskompleksirani i sta ce onda.. moraju.
Get a life.

Mene jesu vec sam pisala i zasto, al htedoh samo dodati sada kada ih sretnem ...pa to je strasno...mislim na sta lice oni glavni frajeri i ribe sto su bili. Sada se oni meni dive kako dobro izgledam, a ja njima kako su uspeli tako brzo da ostare i da se upropaste. Gde je ona lepota od pre. Mislim nisu oni sad neki starci...al nekako izgledaju starije nego sto imaju godina. Neki se ugojili, izmenili licni opis.
Sada iz ovog ugla mi je bolje sto je ovako kako jeste, ali onda kada sam bila u osnovnoj skoli onda mi je bilo malo bezveze, nisam dobila nikakve komplekse (nisu bili toliko surovi samo ponekad). U srednjoj se vec stvar izmenila z:) na bolje naravno z:girl:

Do cetvrtog razreda sam bila mirna,sve je bilo normalno lepo smo se slagali,dok u cetvrtom razredu nije doslo do spajanja ,tj. doslo je njih 5,6 novih ....Bila je neka Tamara koja je pobunila ceo razred,oko sebe skupila sve devojcice i resila da niko ne prica samnom [doduse na smenu nisu pricale ni sa jednom Vesnom ]...moja tada naj bolja drugarica Sonja je pokusavala da stane na moju stranu ali onda bi i ona dobila svoje i tako ja ostanem sama i onda maltretiranje do bola...trajalo je to pune 3 godine,onda smo kupili kucu u drugom mestu i odselili se...tamo je bila druga prica odjednom sam postala faca,svi su hteli da se druze sa mnom...ja kao pustena s lanca.Krivo mi je samo sto sam zbog svega toga popustila u skoli..u prvoj situaciji nije me interesovalo nista drugo nego samo kaklo da ih namamim da se druze sa mnom,a u drugom mestu od silnog druzenja nisam ni pomislila na knjigu i onda kada ispadnes iz fazona postanes kampanjac pa ti i ocene postanu kampanjske....Sada kada pricam sa mojim roditeljima ,oni me pitaju zasto im nikada nisam pricala o tome,kako sam mogla da im kazem, oni bi jos vise nasrnuli na mene.Tako da mozete zamisliti kakav je osecaj kada nijedna devojcica ne prica sa vama i vi kao jadnica sedite sami i na odmoru samo molite boga da vas ne diraju......Srela sam neke od aktera par puta kasnije,zinui su kada su me videli,tako su bile slatke u p.m.smucio mi se zivot od njih....Dugo sam ovo potiskivala u sebi ,ali sada imam decu i pricam im o tome.Jer ne zelim da i oni prolaze ni kroz slicnu situaciju...mozda imam tu srecu sto su mnogo jaci od mene kada sam bila kao oni.

u osnovnoj nisam imao takvih problema, ako je i bilo zadirkivanja nije bilo zlonamerno...ali srednja :lol: omg...
mislili su da sam gej zbog duge kose :lol: razumeo bih njihovo mišljenje da nikada nisu videli momka koji sluša metal(a siguran sam da nisu), ali moja škola je bila puna "metalaca"...
to se jedino rešava tako što se s vremena na vreme pobiješ s nekim ili pokažeš zube, tada valjda shvate nisi "džak za udaranje", figurativno rečeno ;)
to iskustvo me je promenilo u pozitivnom smislu, danas ne dozvoljavam takve stvari i često umem da vratim "troduplo", pa makar ispao loša osoba ili šta već...

Poslednja izmena:
Do 5. nesto malo,nista posebno.Od 5. se sve promenilo,nabolje.Svi smo postali kao jedna velika porodica.Ponekad se neko malo posvadja,nista strasno.Pa kad nas dirne neko iz drugih razreda,uvek su tu nasi decaci da nas brane.

na mene su bile ljubomorne drugarice jer sam bila super djak,sve mi je islo od ruke razna takmicenja (fizika,matematika,hemija,srpski,biologija....)gotivili me profesori,bila vukovac,super sportista (streljastvo) bila sam i prvak srbije jedno vreme,pa su me zato decaci gotivili,a bila sam sa njima super ortak a one glupace nisu znale kako da im pridju pa su pizdele na mene :)

Ufff kako su me zezali u Osnovnoj, rasturali su me. Bila sam truntava (a sada sam debela) i dobijala sam nadimke poput : mali sportski tenk, pikuša (valjda je to na njihovom jeziku to značilo svinja ili tako nešto...).
Dobijala sam šamarčine od dečaka koji su bili duplo višlji od mene...
Neverovatno je, koliko neko miran i povučen poput mene (nekada) može nekoga da isprovocira...
Tada sam se često pitala šta ih to provocira, tada nisam znala odgovor ali danas znam...
Sve u svemu kada mi je mlađa sestra krenula u prvi razred doživljavala je slične stvari...
E tada je meni pao mrak na oči, zavrnula sam rukave i počela da ´´delim pravdu´´ i za nju a i za sebe...Kakvo je to olakšanje bilo, ne mogu vam opisati... ;)

nije fino što su te zadirkivali jer si imala problema s kožom i težinom..

Prochitaj moje prethodne postove, pa ćesh prochitati da nikad nisam imala problema sa telesnom tezhinom, već su me kreteni bez razloga zezali da sam debela, a uvek sam bila ili mrshava ili normalne gradje.

na mene su bile ljubomorne drugarice jer sam bila super djak,sve mi je islo od ruke razna takmicenja (fizika,matematika,hemija,srpski,biologija....)

I na mene su u osnovnoj schkoli nekoliko njih bili ljubomorni zato shto sam bila odlichan djak.:thumbdown:

Ufff kako su me zezali u Osnovnoj, rasturali su me.Dobijala sam šamarčine od dečaka koji su bili duplo višlji od mene...

Pa shto ti nisi oshamarila te dechake?:dontunderstand: Da sam na tvom mestu, ja bih ih sve poubijala, pa makar bilo zheshćih incidenata.

Prochitaj moje prethodne postove, pa ćesh prochitati da nikad nisam imala problema sa telesnom tezhinom, već su me kreteni bez razloga zezali da sam debela, a uvek sam bila ili mrshava ili normalne gradje.
.

pa možda si im se onda svima sviđala, ali nisu imali dobar pristupz:hm:

speaking of that, debljina kod cura stvarno smeta momcima..

Da, ali naprotiv, nikad nisam bila debela iako nekad i ja imam taj trip...[/QUOTE

vidiš kako su te nafilovali glupostima..još uvijek osjećaš frustraciju zbog toga, ali, kad god ti taj trip padne na pamet, otiđi na net, na ovaj forum i ovu temu, pronađi sve svoje postove gdje si napisala da nikad nisi bila debela, i sve će biti okz:poz:

Mene su zadirkivali jer sam bila najvisa u odeljenju, visa za glavu od svih, zvali su me zirafaz:D U pocetku mi je tesko padalo, medjutim kasnije su i oni odustali. U srednjoj su se manje-vise izjednacile, momci su porasli pa vise nisam bila najvisa. Doduse medju devojkama jesam al niko se nije bunioz:)

mene su zezali u prvom osnovne, i to neka tri debila, koja su kasnije postala tema ozbiljne sprdnje i zajebancije, al sam jednog pogodila kamenom u glavu (umal' mu nisam oko izbila) pa me od tad vise niko nije dirao.. a ne znam ni zbog cega su me zezali, bice da su me pomesali sa nekim..

Back