- Poruka
- 1.568
Na palcu. Rešenje može da bude Canesten krema, jer utiče na čitav spektar gljivica, a šta ako nisu gljivice - čitala sam na internetu, nemam ni bol ni smrad stopala, samo zadebljan nokat.
Iskustva?
Iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to sam pročitala da se dešava. Međutim, piše da to mnogo boli?Otpasce sto je I najbolje
Ma jok olaksanjeI to sam pročitala da se dešava. Međutim, piše da to mnogo boli?
I kako ideš? Zavoj ili...?Ma jok olaksanje
Ma jok I ja nosioc sve broj manje kad ne mogu naci moga broja nigdjeTesna obuća...e, hoću ja 'martinke', eto mi sad...
A možda je do godina. S obzirom da nema bola, možda je stvarno do starosti.
meni je podiatrist rekao da nisu gljivice, nego stres na palacNa palcu. Rešenje može da bude Canesten krema, jer utiče na čitav spektar gljivica, a šta ako nisu gljivice - čitala sam na internetu, nemam ni bol ni smrad stopala, samo zadebljan nokat.
Iskustva?
papuce su lek. ali mekane. gumene,Tesna obuća...e, hoću ja 'martinke', eto mi sad...
ili smo matori, ili debeli, teski pa tezina ide i na palac, nema trecegA možda je do godina. S obzirom da nema bola, možda je stvarno do starosti.
Kako se zove za dijagnoza u originalumeni je podiatrist rekao da nisu gljivice, nego stres na palac

nemam pojma, to sam ga usput pitao kada sam bio za upalu hvatista platarne fascije [nije isto kao i ahilova peta\tetiva, sepao sam mesecima]Kako se zove za dijagnoza u originalu![]()
ma kakvi, nece otpastiOtpasce sto je I najbolje
Mislila sam kako oni to zovu na engleskomnemam pojma, to sam ga usput pitao kada sam bio za upalu hvatista platarne fascije [nije isto kao i ahilova peta\tetiva]
a nokat 1 mi je odaran pa otpadao, a drugi udara i obucu, ali pazi i na malim prstima su nam nokti zadebljani u odnosu na srednje, a to znaci da nas steze i udara obuca, u tom smislu se stresiraju prsti, i ovo sto sam ja imao - cista fizika, ali imaju ulosci koji bolje rasporede pritisak na celo stopalo
Pogledajte prilog 1813575
Pa Kako ce ga izleciti ondama kakvi, nece otpasti
pa ti kazes da otpadne, misim starim ljudima koza smezura ili ogrubi, pa je opet nose, ne otpada - ako moze da ga sece, sta ima da ga leci? verovatno bi moglo, da se zivi na plazi i hoda bos., bez obuce, ili da se ide na 100 tretmana, ej, kada me pita podijatrist da mi on secka nokte, idi begaj bre...i jos mi kaze da kupom na amazonu uloske za plantar fasitis, a oni imaju svudaPa Kako ce ga izleciti onda
ja sam ga bas pitao da nisu gljivice, a on kaze: ne, samo stres, pritisak, mada mozda on nema pojma, cim starcima secka nokteMislila sam kako oni to zovu na engleskom
I meni se to često dešava na palčevima a nekad i na ostalim prstima, redovno leti od letnje obuće

Ma izraste novi sta ce ti taj stari bolesni...a problem je tesna obuca samo ...bio je jedan lik u gradskom prevozu sto je govorio da je najveci svetski problem meudobna obuca...sad vidim Tek da je bio debelo u pravupa ti kazes da otpadne, misim starim ljudima koza smezura ili ogrubi, pa je opet nose, ne otpada - ako moze da ga sece, sta ima da ga leci? verovatno bi moglo, da se zivi na plazi i hoda bos., bez obuce, ili da se ide na 100 tretmana, ej, kada me pita podijatrist da mi on secka nokte, idi begaj bre...i jos mi kaze da kupom na amazonu uloske za plantar fasitis, a oni imaju svuda
Poceo je rasti normalniji nego sto je bioDa li ima kao nevidljivu liniju od koje počinje da raste nepravilno ili čak ne raste uopšte?
Tretinoin gel pomaže, mogu ti napraviti u apoteci, samo in nemoj reći da je za nokte, neće ti dati
meni je stari bio zdrav, palo mi nesto na nogu, klupa, i jaooo, ...posle je otpao i izrastao novi bolestan, mislim zadebljao,. reckav, nikad se nije spojio do kraja,.. ne znam stvarno kako mislis da ljudima optadaju nokti sami od sebe?Ma izraste novi sta ce ti taj stari bolesni.
Pa od tesne obuce zadeblja pomodri I odpadne..meni je stari bio zdrav, palo mi nesto na nogu, klupa, i jaooo, ...posle je otpao i izrastao novi bolestan, mislim zadebljao,. reckav, nikad se nije spojio do kraja,.. ne znam stvarno kako mislis da ljudima optadaju nokti sami od sebe?
od tesnog ne otpada ljudima nista, pa ni nokti, a sa godinama nauce da nose vecu broj, a ne manji, nece sigurno tebe zafrkanta da slusajuPa od tesne obuce zadeblja pomodri I odpadne..
Cure ce svakako nositi tesnu I neudobnu obucu zarad ljepote rekla je to I otvaracica teme...a u moj slucaja jednostavno nema moga broja...pa I ja kad ga samo malo udario tipa u nogar od stolice vidim ave zvezde I pocne krvariti...od tesnog ne otpada ljudima nista, pa ni nokti, a sa godinama nauce da nose vecu broj, a ne manji, nece sigurno tebe zafrkanta da slusaju
meni je pomodreo i otpao posle nekoliko meseci, ali ja sam se udario da sam video zvezde
Tako nekako, linija horizontalna kao malo udubljena. I u korenu nokat OK, GORE je braonkasto žućkast, ne boli ali nervira.Da li ima kao nevidljivu liniju od koje počinje da raste
nepravilno ili čak ne raste uopšte?
Tretinoin gel pomaže, mogu ti napraviti u apoteci, samo in nemoj reći da je za nokte, neće ti dati