Zadebljanje nokta

Ortak2

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.568
Na palcu. Rešenje može da bude Canesten krema, jer utiče na čitav spektar gljivica, a šta ako nisu gljivice - čitala sam na internetu, nemam ni bol ni smrad stopala, samo zadebljan nokat.

Iskustva?

Na palcu. Rešenje može da bude Canesten krema, jer utiče na čitav spektar gljivica, a šta ako nisu gljivice - čitala sam na internetu, nemam ni bol ni smrad stopala, samo zadebljan nokat.

Iskustva?
meni je podiatrist rekao da nisu gljivice, nego stres na palac
Tesna obuća...e, hoću ja 'martinke', eto mi sad...
papuce su lek. ali mekane. gumene,

Crocs

A možda je do godina. S obzirom da nema bola, možda je stvarno do starosti.
ili smo matori, ili debeli, teski pa tezina ide i na palac, nema treceg

Kako se zove za dijagnoza u originalu :lol:
nemam pojma, to sam ga usput pitao kada sam bio za upalu hvatista platarne fascije [nije isto kao i ahilova peta\tetiva, sepao sam mesecima]
a nokat 1 mi je ydaran pa otpadao, i izrastao novi, odavno, samo zadebljan, a drugi udara y obucu, ali pazi i na malim prstima su nam nokti zadebljani u odnosu na srednje, a to znaci da nas steze i udara obuca, u tom smislu se stresiraju prsti, i ovo sto sam ja imao - cista fizika, ali imaju ulosci koji bolje rasporede pritisak na celo stopalo
1762537731207.png

Poslednja izmena:
nemam pojma, to sam ga usput pitao kada sam bio za upalu hvatista platarne fascije [nije isto kao i ahilova peta\tetiva]
a nokat 1 mi je odaran pa otpadao, a drugi udara i obucu, ali pazi i na malim prstima su nam nokti zadebljani u odnosu na srednje, a to znaci da nas steze i udara obuca, u tom smislu se stresiraju prsti, i ovo sto sam ja imao - cista fizika, ali imaju ulosci koji bolje rasporede pritisak na celo stopalo
Pogledajte prilog 1813575
Mislila sam kako oni to zovu na engleskom

I meni se to često dešava na palčevima a nekad i na ostalim prstima, redovno leti od letnje obuće

Pa Kako ce ga izleciti onda
pa ti kazes da otpadne, misim starim ljudima koza smezura ili ogrubi, pa je opet nose, ne otpada - ako moze da ga sece, sta ima da ga leci? verovatno bi moglo, da se zivi na plazi i hoda bos., bez obuce, ili da se ide na 100 tretmana, ej, kada me pita podijatrist da mi on secka nokte, idi begaj bre...i jos mi kaze da kupom na amazonu uloske za plantar fasitis, a oni imaju svuda

pa ti kazes da otpadne, misim starim ljudima koza smezura ili ogrubi, pa je opet nose, ne otpada - ako moze da ga sece, sta ima da ga leci? verovatno bi moglo, da se zivi na plazi i hoda bos., bez obuce, ili da se ide na 100 tretmana, ej, kada me pita podijatrist da mi on secka nokte, idi begaj bre...i jos mi kaze da kupom na amazonu uloske za plantar fasitis, a oni imaju svuda
Ma izraste novi sta ce ti taj stari bolesni...a problem je tesna obuca samo ...bio je jedan lik u gradskom prevozu sto je govorio da je najveci svetski problem meudobna obuca...sad vidim Tek da je bio debelo u pravu

od tesnog ne otpada ljudima nista, pa ni nokti, a sa godinama nauce da nose vecu broj, a ne manji, nece sigurno tebe zafrkanta da slusaju
meni je pomodreo i otpao posle nekoliko meseci, ali ja sam se udario da sam video zvezde
Cure ce svakako nositi tesnu I neudobnu obucu zarad ljepote rekla je to I otvaracica teme...a u moj slucaja jednostavno nema moga broja...pa I ja kad ga samo malo udario tipa u nogar od stolice vidim ave zvezde I pocne krvariti...

Jabukovo sirće je dobro protiv gljivica. AKO su gljivice.
Ne mogu da idem kod doktora, nemam živaca da čekam sat vremena samo da dobijem uput za dalje.
To je mučan i dugotrajan proces, mesecima će biti ovako, jedino što mogu je da ne nosim više ni "martinke" već samo obuću koja je komotna i ima 1cm do vrha cipele.

Back