У једној групи има 1100 људи.
Да ли мора да постоји датум такав да бар 4 особе славе рођендан тог датума?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Размислите још једном.Има 1100 људи и 365(евентуално 366) дана у години.
Ni da mislim nisam došla hahaРазмислите још једном.Има 1100 људи и 365(евентуално 366) дана у години.
mene oborili u niskojkako prezirem matematiku. dosta mi je bilo na visokoj
Ako Mita kaze...ja verujem.Размислите још једном.Има 1100 људи и 365(евентуално 366) дана у години.
ma hajde, znači zgadila mi se matematika 1 i matematika 2. Ova matematika 2 bila je nešto toliko mindfuck da nisam ništa razumeo, jedva sam položio.mene oborili u niskoj![]()
Mito sad vidim da si i ti pao!3*366 = 1098
Preostaju jos dve osobe, mora postojati bar jedan dan gde njih bar 4 slavi isti dan
Ja cu ovce brojatiMorate li pisati te ružne riječi pred spavanje![]()
То је и поента задатка.Питање је да ли је увек могуће пронаћи(бар) 4 особе које имају рођендан на исти дан,тј.датум.Ni da mislim nisam došla haha
Poruka je automatski spojena: pre 12 minuta
A šta ako je grupa ljudi rođenih na isti datum?![]()
Како не волиш математику,а знаш тако добро да програмираш?kako prezirem matematiku. dosta mi je bilo na visokoj
Ко Вам је Мита?Mito sad vidim da si i ti pao!![]()
Ti si već u pidžamiJa cu ovce brojati![]()
...bmti ide te matematika,kako znas?Ti si već u pidžami![]()
Znam ja poentu, ali ako je svih 1100 rođeno na isti datum?То је и поента задатка.Питање је да ли је могуће пронаћи(бар) 4 особе које имају рођендан на исти дан,тј.датум.
Mito matematicaru predstavi se drugu!То је и поента задатка.Питање је да ли је могуће пронаћи(бар) 4 особе које имају рођендан на исти дан,тј.датум.
Како не волиш математику,а знаш тако добро да програмираш?
Ко Вам је Мита?
Ma znam i ja sad...nego sam citavo vreme citao 110 rodjeno...bemti nulu!Znam ja poentu, ali ako je svih 1100 rođeno na isti datum?![]()
Volim da programiram, ali ne volim matematiku XDТо је и поента задатка.Питање је да ли је увек могуће пронаћи(бар) 4 особе које имају рођендан на исти дан,тј.датум.
Како не волиш математику,а знаш тако добро да програмираш?
Ко Вам је Мита?
matematika, algoritmi, statistika... eto, sad nećeš moći da zaspiš do ujutruMorate li pisati te ružne riječi pred spavanje![]()
a koja planeta u pitanju, zemlja ili mars?У једној групи има 1100 људи.