Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да није, није се тражио однос површине и друге катете него површина, дакле очекује се конкретан број, без икаквих непознатих.ako je x duzina druge katete povrsina je 3.5x
... akoje o uopste prihvatljivo
ovo neko trik pitanje a?Наравно да није, није се тражио однос површине и друге катете него површина, дакле очекује се конкретан број, без икаквих непознатих.
ovo neko trik pitanje a?
ok, daj mi sekund
Не, овај пут нема никакве „нагазне мине”, никакве форе. Нема лажи, нема преваре.![]()
Секунд прошао.ok, daj mi sekund
Ništa ne govori bez bar dva šamara!ok, daj mi sekund
И ја знам шта си радила прошлог љета, ал нећу да кажем.Znam ali neću da kažem rezultat![]()
Ako ćemo odavati tajne, mogu onu od preksinoćИ ја знам шта си радила прошлог љета, ал нећу да кажем.![]()
Је л’ вако?E haj stavi još jednog zelenog, e haj!!
Има ли та тајна неке везе с трокутом?Ako ćemo odavati tajne, mogu onu od preksinoć![]()
A i ne umiješ samo ti mrsko priznati, kao i meniveoma komplesno. Nemam živaca da sastvlamj formulu gde su sve stranice celi brojevi
Znam samo da ima puno da se mislim. Ko zna, možda bih i provalioA i ne umiješ samo ti mrsko priznati, kao i meni![]()
Ништа комплексно, реални бројеви, природни чак.veoma komplesno. Nemam živaca da sastvlamj formulu gde su sve stranice celi brojevi
lako tebi kad znašНишта комплексно, реални бројеви, природни чак.![]()