ZADACI

E pa sad. :lol:

Dobro, nije tako. -.-
ignorisala si jednu stvar previse :D
kako kaze ajnstajnova interpretacija okamove ostrice - theories should be as simple as possible, but no simpler :lol:
Кад кажеш БИО сасвим нормално биће, значи крепао је... Липсао z:mrgreen: Окренуо се на другу страну, заспао али се није пробудио ;)

zato sam i ja rekao, bio..

@smetalo
je li zaboravio? ili mu je to samo bilo normalno ili nesto slicno?

hmm, nisu neki radovi na kuci, nije pijandura, nije disocijativni poremecaj identiteta, nije mrtav, nije alchajmer.. uzevsi kao uslov da se njemu to ne desava svake veceri pa je to bila jos jedna u nizu i zaboravio.. dosao sam do zakljucka da apsolutno nemam pojma sta je u pitanju :s

a dva dana razmisljam i ne mogu da smislim, a ubija me radoznalost, posalji mi odgovor na pp :dash:
mada osecam da cu doziveti nervni slom kada budem cuo..

sad sam spokojan :D

ae jedan simpatican, premda lagan

imate tri kutije, jednu sa jabukama, jednu sa kruskama, i jednu sa ta dva izmesana.. na svakoj kutiji stoji natpis "jabuke", "kruske" ili "miks", ali nijedan natpis nije na svom mestu.. imate pravo da izvadite jednu vocku iz jedne kutije, vidite koja je i da postavite cedulje kako treba..

sad sam spokojan :D

ae jedan simpatican, premda lagan

imate tri kutije, jednu sa jabukama, jednu sa kruskama, i jednu sa ta dva izmesana.. na svakoj kutiji stoji natpis "jabuke", "kruske" ili "miks", ali nijedan natpis nije na svom mestu.. imate pravo da izvadite jednu vocku iz jedne kutije, vidite koja je i da postavite cedulje kako treba..

pa izvuchesh iz miksa jednu vocku, ako je jabuka, stavish natpis JABUKE, na miks stavish KRUSHKE a na KRUSHKE stavish MIKS

Back