ŽAD

.
.

Kao nožem urezano
smejala se neprestano
i ljubila svakog redom
njoj jedino znanim sledom.

Mnogo je govorila
k'o da stati ne zna,
a kad me je pogledala
najednom je zaplakala.

.
.

:klap::klap::klap:

...ovo je kamda , stihovano prepričavanje mog doživljaja iz mladosti...pa stvar da dokraičim , ispričam do kraja ...
...ja je tad upitah : zašto lepoto plačeš.....ona obori glavu , pa reče : kad staneš ispred ogledala , ono u strahu od tvoje lepote puca ; a kad u šake vodu uzmeš , da se umiješ , ona od straha, od tvoje lepote , iz šaka iskoči....tako reče i plačući tiho ode u sećanje...više je niko nikad , video nije od tad , do dans, u ovom blogu.....
....a ta moja lepota , kojom se onda pa i sad krasim - takva je , da strah izaziva kod ljudi....:(....i onda , i sad se zbog nje , strašne lepote , osećam neprijatno i ružno...ne smem čak ni u avatar da je turam...počeće ljudi sa neta , da beže , zbog nje - strašne lepote !:dash::(

Poslednja izmena:
Hvala Stipane !

..ja zaista mislim da svak ima takvu simpatiju u svojoj mladosti , koja je nekako , đavo bi znao kako , beztragno nestala u sećanjima....ja sam tragao za ovom malom...pričao starim drugarima o njoj ...pitao da li znaju što o njoj...a oni se samo smeše...posle mnogo decenija reče mi jedan od njih : ej čoveče , slušamo o njoj tri decenije ; skoro da je znamo , ali ona ne postoji - ti si je izmislio , pričom stvorio i uneo u naše živote ...sad ćutim o njoj...više se njiko nje ne seća sem moje tuge....i evo sad si je ti oživeo.... Hvala Stipane !

:) слатко...
Бићу мало дрска и 2. строфу малко по своме;),не замери,молим те ... (лакше се уживим у ритам )
"..превише је говорила
ко да стати није знала
а кад ме је погледала
наједном је заплакала..."
Ето.:)

Back