zabrinut

Poruka
13.230
Pozdrav muškarci,
imam problem, poznat sam kao ljubitelj skinny devojaka,
u zadnje vreme često kada razmišljam o bilo kojoj devojci
koja nije skinny padne mi na pamet da će ona posle porođaja da dobije desetinu kg i da mi neće biti privlačna
počeo sam da eliminišem devojke zbog suludih tripova, jel ima neko neki sličan, ili isti trip kao ja i kako da ga se rešim?

Jao ne znam brate sve se nesto mislim da moz se prepipa cela onako detaljno i utvrdi dal joj je koza tesna..znaci neka gradja da bude kost i koza..da nema viska koji visi pa da moze tu salo da se podvuce..tako nekako pokusavam ustanoviti dal je pogodna za gojenje..onda sta jede dal je alava i tako

Kad najdeš neku da ti decu rađa i ručak postovi tvoj problem će se rešiti sam od sebe, tj shvatićeš da ti to koje kilo više (ako ga i bude) i sve ostalo što ti sada ne tada ima da godi, il makar ne smeta toliko. Uostalom, i mnoge one isto pomisle kako ćeš i ti vremenom pustiti stomačinu i sve tako zapustiti se, zar ti to ne zvuči glupo, premda je (uglavnom) tačno?

Pozdrav muškarci,
koja nije skinny padne mi na pamet da će ona posle porođaja da dobije desetinu kg i da mi neće biti privlačna
počeo sam da eliminišem devojke zbog suludih tripova, jel ima neko neki sličan, ili isti trip kao ja i kako da ga se rešim?

Kao prvo nema potrebe da brines, jer nista neces promeniti razmisljanjem, jer prave promene nisu ispod kozhe vec ispod kose. Drugo, koji djavo te tera da diras ono sto ne volis.:)
Trece sad imas dva problema, jedan je sa sobom, a drugi sa njima, jer zabrinutost utice na potenciju, a to znaci i smanjenje izbora.
Resenje: Gledaj majku biraj cerku i oslobodices se zabrinutosti i posledica.

Resenje: Gledaj majku biraj cerku i oslobodices se zabrinutosti i posledica.
Ako misliš da će potencijalna draga biti nalik svojoj majci onda bolje gledaj oca kad je biraš, da vidiš kako će tebi biti kroz dvaes-tries godina. Mada se ja ne bih mnogo pouzdao u sve to, pot tašta i tast se uvek foliraju malo jače oko pot zeta, mslm, ne mož ti da njima kawaš dete i da te vole, a opet ne ide da otvoreno pokazuju netrpeljivost, tako da stalno nešto glumataju, sve da li cene da si ipak premija pa da te zadrže il da od tebe nema vajde i da te treba bez mnogo buke oterati što dalje od njiove kuće.

Izreka je narodna, a znaci kako se majka ponasa prema ocu, cerki, sinu ili sebi tako ce i cerka prema tebi veci deo zivota.Koliko god se ona, dok je mlada opirala ili glumila otpor majci, dalje od nje ne moze ni pomocu svih skola,ljubavnika ili prijatelja.
Za razliku od misli poznatih i priznatih, narodna mudrost nastaje iz zivota i nije opterecena iskustvima jedinke zato je i mnogo blize zivotnim istinama i nije predmet diskusije, a ovde i nema drugu ulogu nego samo psihicko rasterecenje.

Pozdrav muškarci,

svaku svoju devojku ubedi da ti dokaže ljubav prema tebi tako što će se izložiti rigoroznoj dijeti koju bi ti osmislio...

Pa i ne mozes, u tome i jeste stvar. Problem je duboko u tebi i samo ako odes na daleki put na tibet jako jako visoko gore nacices istinu o sebi. Tek onda ces naci pravu spoznaju o sebi i resiti problem koji te muci.

Odlično, dobio sam rešenje, gledaj majku i oca biraj ćerku.
Majka da ne bude debeljušna a otac po mogućstvu da bude, ako ne bar da nije ispijen. :super:
može lock

Zar zaista vjerujes da ce te izgled njene majke "otjerati" od nje same ako si je zavolio (a valjda jesi osjetio neku dozu ljubavi prije pogleda na njenu majku)? Mislim da se zamaras bez razloga. Kad zavolis, vec je kasno za razum te vrste.

Nije, nije kasno, ipak smo mi razumna bića u biti
eto pogledaj kako je bilo pre mnogo godina hiljadama godina nazad, misliš li da je pećinski čovek voleo svoju ženu?
jeste q :) nama su žene nametnule ljubav :p da bi dobile redovan sex i dobar q u kući mi smo žrtve miiii! :)))

Pozdrav muškarci,

sve se to jako brzo vrati u normalu... :manikir:
one koje nikada ne drže dijetu i ne trude se da održe mršav izgled imaju sve predispozicije da takve ostanu i posle 5 porođaja...

Znam jednog koji ima super primer - ženska mu je bila tanka ko grisina, a posle prve trudnoće izgleda kao ono fabričko pakovanje od 10,000 komada, što nosi viličar.

A zasto uopste o tome razmisljas ?!?
Ovo je bre moderno vreme kada brak vise nista ne znaci. Budi sa osobom dok ti godi, kad ti vise ne godi kazi dovidjenja.
I ako ona tebi kaze dovidjenja, ne potresaj se previse nego kazi hvala sto te nije dugo zavlacila.

Samo budite pametni i ne ulecite u zajednicke finansije i imovinu, nego drzite vazne stvari da se zna sta je cije.
Nisu ljudi bez veze izmislili onaj Prenuptial agreement , nije to omalovazavanje ljubavi, nego uvazavanje partnerove i svoje slobode.

To tvoje razmisljanje o tome u sta ce se pretvoriti danas mlada sutra sredovecna zena uvazavam samo u smislu procene njenog
genetskog nasledja koje ce uticati na vase mozda potomstvo.
U tom slucaju vredi posmatrati njen genetski potencijal: izgled, kosa(da li su joj mama, tetke i babe celave, brkate, dlakave) , i naravno zdravlje (tumori, psorijaza, osteoporoza, alchajmer...)
Kao sto bi trebao i da budes svestan toga sta TI imas da preneses potomstvu (posmatrajuci svoju familiju)

Ovo je bre moderno vreme kada brak vise nista ne znaci. Budi sa osobom dok ti godi, kad ti vise ne godi kazi dovidjenja.
I ako ona tebi kaze dovidjenja, ne potresaj se previse nego kazi hvala sto te nije dugo zavlacila.

Samo budite pametni i ne ulecite u zajednicke finansije i imovinu, nego drzite vazne stvari da se zna sta je cije.
Nisu ljudi bez veze izmislili onaj Prenuptial agreement , nije to omalovazavanje ljubavi, nego uvazavanje partnerove i svoje slobode.

To tvoje razmisljanje o tome u sta ce se pretvoriti danas mlada sutra sredovecna zena uvazavam samo u smislu procene njenog
U tom slucaju vredi posmatrati njen genetski potencijal: izgled, kosa(da li su joj mama, tetke i babe celave, brkate, dlakave) , i naravno zdravlje (tumori, psorijaza, osteoporoza, alchajmer...)
Kao sto bi trebao i da budes svestan toga sta TI imas da preneses potomstvu (posmatrajuci svoju familiju)

Sve stoji... Ali ima li igdje bliskosti, ljubavi..... Ili je sve tako lijepo proracunato.....

Pozdrav muškarci,

:eek: Kakav trip ebote. :zcepanje:

Pozdrav muškarci,

zapati joj neku pantljičaru :lol:

o, dvaesprvi veche

Back