poetessa
Legenda
- Poruka
- 56.288
I ne zurim se da odem tamo, lepo mi je ovde za sada.
tako je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne zurim se da odem tamo, lepo mi je ovde za sada.
Svoju ženu sam upoznao u Podgorici i posle 6mjeseca veze se venčali
još jedan hrabar
..
to je baš lepo...i da ti ponude sve pare ovog sveta...da li bi izabrao drugačije?![]()
Nebi,Dragana je moj tip
Svoju ženu sam upoznao u Podgorici i posle 6mjeseca veze se venčali
i to sam želela da čujem..ta Dragana mi se sve više dopada
![]()
ko ti kaže...stavi na račun neku finu sumicu da vidiš kad se razvesele bankarske službenice...i kafu će dobiješ i čokoladicu, a i zagrljaj ako tražiš će dobiješ
mirišeš ti meni na emotivca slomljenog srca u najavi...još jednog u moru ovdašnjih junoša
žene vole matore, sledeća tema žene vole punije (finiji izraz za debele)
gde ide ovaj ženski svet ?
gde je spas za normalnog prosečnog muškarca ?
ako motke misle da vređam žensku populaciju može ban, nisam skoro banovan-uželeo sam se
žene vole matore, sledeća tema žene vole punije (finiji izraz za debele)
gde ide ovaj ženski svet ?
gde je spas za normalnog prosečnog muškarca ?
ako motke misle da vređam žensku populaciju može ban, nisam skoro banovan-uželeo sam se
Неке жене би били и са дечком који је тежак 45кг а има 3 аута,2куће и 12.000 еура
A neke ne bi.I šta sad?
hahaha, a dobro, šta ćeš... Da sad ne objašnjavam poglede na ljubav, realne činjenice itd, itd...
Šta to više može devojka koja je danas tu, sutra nije?
Dok pare zavise isključivo od tebe, uz milijardu otvorenih mogućnosti...
Ali dobro, mene raduje to što ne bi izabrao ono što bih ja izabrao, umanjuje mi konkurenciju i ja pozdravljam te samoubistvene vaše ideologije!
ko ti kaže...stavi na račun neku finu sumicu da vidiš kad se razvesele bankarske službenice...i kafu će dobiješ i čokoladicu, a i zagrljaj ako tražiš će dobiješ
mirišeš ti meni na emotivca slomljenog srca u najavi...još jednog u moru ovdašnjih junoša