Zabranjeno voce

Da li ste nekada bile u vezi(ali bas pravoj vezi,znaci ne nekoj kres varajanti i slicno)sa muskarcem sa kojim ne biste smele?Recimo sa ozenjenim tipom,sa bivsim deckom vase dobre drugarice,sa najboljim drugom bivseg decka.....?
Da li vas je grizla savest zbog toga?Da li ste sa ''zabranjenim''bili zi ljubavi ili nekog inata?
Da li vas privlaci zabtranjeno voce?

Jesam i ne grize me savest( nista od gore navedenih opcija , bilo je mnogo gore )

Kad pocne da te grize savest i pocnes razmisljati o toj situaciji kao losoj, onda je tu verovatno kraj blizu. Ali dok traje, nema sile da bi te bilo koja moralna norma zaustavila. One koje su bile u situaciji da znaju da ne smeju, a moraju-znace o cemu pricam. Tako da ne vredi ubedjivati nekoga ko to nije doziveo da je zabranjeno voce nesto na cega nemas uticaj. Pri tome naravno ne mislim na one kojima je to stil zivota i desava im se cesto. Mislim da se pametnoj osobi pravo zabranjeno voce moze desiti samo jedan put.

e ja bih te zaista prezrela:lol:
odem ja s drugaricom u c kod nekog njenog decka,kao leto je da budemo neki dan.i tako izadjemo u "grad" i ja vidim njega i kazem ovom njenom decku "koji je bre ovaj ciganin?" a oci ne mogu da skinem sa njega
i tako ostao mu je nadimak "ciga" upoznali se,ostala ja u c 3 meseca!znaci upoznali se sledece veceri i eto...
posto nisam mogla da ostanem kod b toliko dugo ovaj mi je iznajmio stan!a posto sam dala otkaz tamo gde sam radila pred dolazak izdrzavao me je,eto bila sam njegova konkubina:lol:
koji razvrat:)
bila sam zaljubljena,ali taj covek me je zamalo uvukao u alkoholizam,vidjali smo se svaki dan,svako vece izlazili,ceo grad je znao za nas,sem njegove zene,ja nisam ni osecala njegov brak
jedino kad mi je iznenada puklo slepo crevo i bila hitno operisana,nije mogao da dodje...
poslao mi alan fordove i klompe jbg
jao koja je to spanska serija,necu vise nista da napisem
Ma šta se brigaš, zabranjeno voće je ipak najslađe, sad što si prošla kako si prošla, niko ne kaže da slatko treba konzumirati previše, tada zna da zagorči, i to jako.

Back