mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Nisam NIKADA videla u Kraljevu psa sa korpom, maskom ili kako god se to zove, a ima i ogromnih i opasnih, koji se unose u lice deci u kolicima, u gužvi u glavnoj ulici kojom SVI u gradu šetaju...Odvratno. Nadam se da grad neće da popusti i da će odluka da se poštuje. Ne vidim u čemu je problem odvesti psa na kej, kraljevčani znaju da je to od centra udaljeno pet minuta,a i lep je prostor za šetnju, staviti mu to što već treba na njušku i svi mirni i zadovoljni. Nego mora da se tera neki inat po svaku cenu i na nečiju štetu.
Pazi, prisecam se svog psa koji nije hteo da se druzi sa vlasnickim psima od dva vezana incidenta '99. kad su ga u 5-10 minuta napali civava i bokser i zato nikad nisam mogla da ga vodim na kej, na ratarsko, uopste, gde drugi vlasnici setaju svoje pse. Posto sam zivela kod poste, najzgodnije mesto nam je bio onaj parkic iza opstine, lepo pokupim za njim i mirna Backa. Sta sad, da je ziv, kej bi nam bio najblizi a on ne voli ni druge pse ni decu (a ovih dana su se zbog gledanja pocetka jeseni sve i jedna predskolska grupa iz vrtica i obe skole u okruzenju izmenjale tamo)... Ili zamisljam vecernju setnju kod zeleznicke, a on mali i sladak, pomisli neke perverznjak da mi je asesoar i pita me posto sat?!