Zabranjeno poštom

Poruka
12.986
Citat - kaze:

1. Зашто не могу да преузмем сочива/протезу које сам наручио из иностранства?

НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО слање лекова и медицинских средстава поштанским пошиљкама, било да сте их сами наручили или их Вам је неко послао.

Aj da razumem (a ne razumem) za lekove. Ali proteza? I sta? Narucis, platis i oduzmu ti? Kome li je to palo napamet?

Citat - kaze:

НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО слање лекова и медицинских средстава поштанским пошиљкама, било да сте их сами наручили или их Вам је неко послао.

Aj da razumem (a ne razumem) za lekove. Ali proteza? I sta? Narucis, platis i oduzmu ti? Kome li je to palo napamet?
De ti ovo malo pojasni. Gdje piše to iz citata?

Citat - kaze:

To je uvedeno od 2021., pre toga mi je tetka iz Engleske bez problema slala lekove godinama, onda cvrc, vratili posiljku.

To je uvedeno od 2021., pre toga mi je tetka iz Engleske bez problema slala lekove godinama, onda cvrc, vratili posiljku.

I sad moras neke sigurno neke lokalne krljavije da uzimas, ako uopste mozes da nadjes ono sto ti treba (sto isto tako nije redak slucaj).

Fasciniran sam nasom birokratijom koja uvek pronadje nacin da dodatno zagorca ionako prekomerno zagorcan zivot. I posle se covek pita zasto ljudi idu odavde? I zasto misle da je svuda bolje nego ovde.

Jaoo danas kad se nisam zadavio u posti.... znaci ovaj nas sistem je najkrljaviji moguci.

Vrh momenat ....

Ispred mene lik podize neke posiljke i u jednom trenutku sluzbenica izadje i nema je 10 minuta. Kaze: Ne mogu da nadjem vasu posiljku zato sto je vracena ali vi morate da uplatite 450 din za povratnu postu. I covek slegne ramenima i plati. Ja zamalo da se zadavim. Zamisli! Em ne dobijes posiljku koju si ko zna koliko platio, jos i platis da je vrate, i sve to post-factum. Ja bi reko - pa eto naplatite se iz posiljke, koju niste isporucili, a koju sam vec platio zajedno sa postarinom.

Imas 5 dana da podignes posiljku inace te penalizuju sa vracanjem, a oni drndaju vunicu mesecak i nesto dana da im prodje uvozna birokratija. To nista ne kosta? a?

Back