Okej, sta bi po toj logici znacilo Beleh? Ta zena je definitivno bela sa skoro belom dugackom, ravnom kosom i okruzenu sa oko troje dece koja trce oko nje u travi i vidim je uvek tako kako me gleda kao da nesto ceka od mene. Ne znam u kom svetu zivi ona, ali verujem da ima veze sa mnom pogotovo sto moje ime u ovom zivotu je veoma slicno.
Nisam strucnjak za metafiziku, tako da ti na to ne mogu odgovoriti.
Ukoliko se radi o nekim informacijama iz Jedinstvenog Informacionog Polja, a koje su
nama vezane za dogadjaje na planeti na kojoj zivimo, onda se moze koristiti i ovo sto sam naveo - nastanak reci od nekog zajednickog korena, koji je nekada imao odredjeno znacenje.
Te tako:
Bel, Baal, Belbog, Ba-Bel, ali i Bel-grad,..... vuku koren od naziva Beli Bog.
Beograd, recimo, nije beli grad, vec je to Belov Grad, grad posvecen Belom Bogu.
Zato se pravilno i kaze Belgrad.
A za Beleh (ako je istina to sto pises) - sta te cudi?
Istorija se ponavlja, te su tako i ljudski zivoti cesto dosta slicni.
Fomenko je nasao citave nizove kraljeva (po desetak u nizu) koji su u razlicitim vremenima vladali malte-ne isti broj godina (dakle, prvi u jednom nizu i prvi u drugom nizu isti broj godina, drugi u prvom nizu i drugi u drugom nizu isti broj godina,.....), te je pomislio da je istorija "rastegnuta" i da se radi o istim vladarima.
Medjutim, nije tako.
Jednostavno, onaj ko je pravio Matrix za desavanja na ovoj planeti, nije se previse trudio da bude originalan.
Napisao je neke dogadjaje, a onda ih samo ponovio sa malim izmenama.
Mozes na raznim mestima procitati o "ciklusima" u odvijanju istorijskih dogadjaja, gde se sve ponavlja sa odredjenim razmakom u godinama (recimo, 620 godina, ili tako nekako).
Zbog toga je tesko rastumaciti neka prorocanstva, jer je moguce naci dogadjaje koji su se, sa istim trajanjem, vec dogodili, ali isto tako se to moze odnositi i na buduce dogadjaje, koji ce pratiti istu matricu.
Sve se vrti u krug.