ZABRANITI PARENJE "LJUBIMCA" NA JAVNIM POVRSINAMA !

Beograd postaje sve vise,izmedju ostalog,i zanimljiva turisticka destinacija.ali da bi postao stvarno lep evropski

grad,treba jos dosta napora uciniti u tom pravcu.Kao prvo,treba poboljsati higijenu-cistocu gradskih ulica.To je

jedna od najvecih primedbi,koje turistima smeta,kada dodju u nas grad.Osim toga,primetno je,da vlasnici pasa

kada ih vod ena povocu,dozvoljavaju im da se pare,sa kujama,koje njihovi vlasnici,sa simpatijama posmatraju.

Bio sam pre dva dana,ocevidac,kada su dve gospodje stajale u zivom razgovoru,u ulici Kneza Milosa.Dok su one

razgovarale,njihovi "ljubimci" su "sve u sesnaest" vrsili snosaj.Vlasnica kuje je uz smesak rekla vlasnici muzjaka,

ako,ako,ja ovoj mojoj dajem tabletu protiv zaceca,svaki dan.Samo neka "rade".Dakle,njoj je jedino vaznomda njena

kuja,ne ostane trudna,a sto mi,pravoverni moralisti,to ne mozemo da gledamo,to vlasnicu psa ne interesuje.

Jer zaista,psi to parenje,izvod ena isti nacin kao i ljudi.A to je nemoralno.Predlazem,da se donese Zakon,po

kome vlasnici pasa,nece smeti svojim "ljubimcima,da dozvole parenje,na javnim povrsinama.Znaci ulicama i

parkovima.!

....čekaj rođo , tu nešto ne štima , mislim u vezi tog nemoralnog odnosa iz koga se rađaju ljudi.....ako prihvatimo dvrdnju da se ljudi rađaju iz nemoralnog odnosa , onda mi moralisti verovatno smo začeti u nekom moralnom odnosu koji nije kao kod ljudi , nemoralan.....predpostavljam da je tako !.....a takva tvrdnja miriše na ortodoksno hrišćanstvo , koje ima nameru da frustrira , ponizi , zaglupi - drži u ropstvu......toga na ovaj način nije bilo ni u srednjem mračnjačkom dobu.....

....predpostavljam da moral u vezi ovog problema - javne ekstaze polova , nije prigodan jer pokazuje lični emotivni svet pojedinca u svoj svojoj razgolićenosti , a kod posmatrača izaziva neracionalna stanja , koja ne može da kotroliše pa ga guraju u razvrat i bahanalije ....naime , smatra se da je posmatranje tuđe razgolićene duše u strasnom ljubavnom odnosu , amoralniji čin nego sam ljubavni poduh.....veća je sramota onih što gledaju , nego onih što to čine - jer kod posmatrača se javljaju niske strasti , a kod počinioca su na delu visoko cenjene i evolutivno poželjne strasti......hoću da kažem da ljubav u zanosu nije pogrešna , već je vojaerstvo nastrano.....no , tako je to kod čoveka posmatrača....to je jače od njega.....pa se zbog toga iznošenje svog visoko emotivnog sveta na svetlost dana , pred licem javnosti , zabranjuje......jerbo to lice ima i svoju neracionalnu stranu , koju ne može svaki put da kontroliše !.....a ta strana , mračna strana čoveka , sve je veća što je prosvetiteljstvo manje i obrnuto !
.....mračnjaštvo je delo neprosvetljenosti....
.....nepoštovanje norme o neiznošenju javnom pogledu svog duboko emotivnog sveta i njegovih radnji , nije došlo samo od sebe u stanovništvo....kulturne institucije u tome kolo vode....umetnost , pozorište , film , televizija - kafana naša nasušna i sl. forsiraju primitivizam i organizuju seksualne orgije i bahanalije - naravno za lovu......sodomizuju stanovništvo.....rezultat je ovo što imamo , tako da parenje životinja nije ništa u odnosu na uličnu i obrazovnu prostituciju kojoj je izložena celokupna javnost.....marićevizovani smo....a to je đubre neviđeno.....kad se ono počisti iz javnog života , nestaće i papirići sa ulica i sl. stvari koje kvare lepotu grada....!

OKREČITE BEOGRADSKU ELITU ! .......posle toga OKREČITE BEOGRAD !

Dragoljube , a koze ( seti se šinko Brankovih lustera ) , ovce , prasci , hrčkovi i ostali glodari - šta sa njima ?....za njih su kao građeni gradovi....pa vrane , svrake , ulični pacovi , kurave , seksualno ponosne manjine , dileri , reciklirani vip-ovci i ovi iz pinkovizijskog i marićevizovanog elitnog univerziteta - i za sve njih su građeni gradovi - je'te !?

...ma kavo krečenje , dezinsekcija , deratizacija i dekontaminacija - pa posle zaprašivanje iz vazduha , zbog političkih komaraca što su ko leteće krave !

....Lord je problem postavio na izuzetno loš temelj , koji je u spirali urušavanja morala......turizam je trgovina iluzijom...krvavo stečen novac , turisti ostavljaju na tezgama turističke destinacije - ama baš za ništa.....kupuju privid lažne izuzetnosti - sve dok troše pare na tričarije i gluposti.......
.....ako očistimo beogradske ulice , fizički i moralno , zbog zarade prodajući strancima ništa , onda smo mnogo pohlepni , grabežljivi , lukavi , lažni i pokvareni.....bedne ništarije zadojene jevrejštinom , cincarizmom i balkanskom srpštinom ----- a to je duhovna papazjanija.....propašćemo u bezdno očas , i kakvi smo ostaćemo i bez tih turističkih para !

....bolje bi nam bilo da beogradske ulice očistimo od svekolikog đubriva zbog nas samim , zbog naše dece , zbog budućnosti !....a turisti ako dođu dobro došli , a ako ne dođu opet dobro , živećemo lepo srećni i uljuđenji i bez njih !

Dragi Kolega Loncar.Ti si na jedno moje,cisto moralisticko misljenje,koje se odnosi na javno iskazivanje (i javnu radnju) seksualnih potreba,
nadovezao ceo niz stvari i pojava,koje nemaju direktnu vezu,sa mojim sentencijama o javnom "jahanju" na gradskim ulicama.Ja se potpuno
slazem sa tobom,da smo i mi,ljudi,takodje stvoreni u grehu nasih roditelja.Za mene,kao intelektualca nove ere,nezamislivo je,da se dete,(buduci covek), "pravi" u grcu seksualnog ludila,dvoje ljudi.Narocito me pogadja (kao visokog estetu),da smo svi mi,(pa i ja i ti) Rodjeni i usli u ovaj svet
kroz mokracni otvor,nasih majki.Ja zamisljam stvaranje bebe,na jedan uzviseni moralni nacin.Takodje,mislim da bi radjanje,trebalo da se dogodi
tako,da mi ne budemo celog zivota,primorani da se stidimo,da razmisljamo,kako smo ustvari,"izmokreni? na ovaj svet.Tu je poenta Loncar.
Zao mi je,ali nisi shvatio sustinu moga bola,moga moralnog pada,kada sam saznao (kada sam imao 15 godina) kako sam dosao,na ovaj svet.

....ja se celog života borim protivu budalaštine da se deca rađaju iz roditeljskog greha .......to je mračnjaštvo - tako da tu nismo na istoj razini.....
....što se tiče toga da se " neki " rađaju na mokraćnom otvoru , mislim da su u onom pežurativnom smislu , pinovizovanom elitnom , zaista mnogi rođeni na fekalnom otvoru - to jest izmileli su iz prkna ( prečanski rečeno ).....
....i baš zbog ovog poslednjem , ja ostajem pri tome da moramo masovno da se prosvetlimo , kao što rekoh da okrečimo duše - samo tako "okrečeni" možemo i spoljašnji svet da očistimo od nevaspitanja , prostakluka pa i štroke.....sve ostalo je zamajavanje !

....kreč je kolega sretstvo za dezinsekciju , dezinfekciju i tako to,,,,,nekad se mnogo koristio u borbi protivu kuge .....pa ko velim , da zlo uništimo u korenu . u duši !
....tvrdim stojim , ako očistimo duše ulice će nam biti blistave u svakom pogledu !

Dragi moj Kolega Loncar.Nikada vise,nemoj mi pominjati krec.Kada god se pomene ta '"smesa",setim se zrtava komunizma,kada su ljude ubijali bez suda i puta.Trpali ih u zajednicke jame,i polivali zivim krecom.Nikakva sramotna stvar,ne moz ese,kako ti to kazes:"prekreciti".Mi ovde u ovoj
nasoj Z......j Srbiji,sve greske prekrecimo.tako to ide ovde,decenijama i decenijama.Ne moze se bruka ,krecom odstraniti,dragi moj druze .
Ja i dalje tvrdim,da me je sramota,sto smo kao neka visa bica,zaboga,pa mi smo ljudi...a kako smo rodjeni,kroz prolaz za izbacivanje mokrace,a
neki bogami,kako ti rece,i fekalija.Dajmo malo nesto uzvisenoga osecanja.Mislim da je za sada,jedino racionalno resenje,da se svi porodjaji,
izvrsavaju,putem carskog reza.Jedino na taj nacin,dobili bi ljude,koji su rodjeni na nacin,dostojan postovanja.Da li se slazes,sa ovim mojim
predlogom.Ovo kako sad stvari stoje ne valja,burazeru.Deca ne treba da se izmokre.Treba ih dostojanstveno,carskim rezom,doneti na ovaj svet.

....ma Lorde nisi ti pogrešno uočio ulični problem , no za njegovo rešenje nudiš prefarbavanje , a meni se vrzma po glavi iskorenjivanje....mnim , ako stvar dirktno iskorenimo , mislim na naša masovna karakterna svojstva , da će i ova uzgredna pojava ( opšta učina nekultura i prostakluk ) nestati.....kad nema virusa nema ni bolesti , pa nema ni propratnih pojava....
....inače , nije problem kako se deca rađaju , nego kako ih roditelji i društvo vaspitavaju.....kako beše , ne ide iver daleko od klade.....!oću reći prostakluk , primitivizam i kretenizam ne daju "nobelovce" - evo izborna kampanja nek me demantuje !

Back