Zabraniti/kontrolisati casopis Velika Srbija

Eraserhead:
Šta je to velika srbija na kraju krajeva... kakvo je to glupo ime koje treba da privuče mentalno retrdirane?
to se i ja pitam... :-? :-? :-?

isto važi i za maxove Thupsone i njihovoj "velikoj hrvatskoj" ...

treba smjesta ukinuti takve novine da se ne truje narod nepotrebnim škart stvarima ili ih jednostavno ignorirati...

pogotovo kad se zna da smo imali rat u kojem je poginulo jako mnogo mladih ljudi i sa jedne i sa druge i sa treće strane...a upravo ti mladi ljudi koji su položili živote za nečije puste želje danas su mogli biti živi a nama koji smo ostali živi bilo bi nam daleko ljepše živjeti...
jer dok smo mi devedesetih proveli u ratu druge zemlje su se razvijale i prestizale na svim poljima a mi smo tapkali na mjestu u lokvi vlastite krvi...
pretragično...

al kao što rekoh...kad to uvide velika većina..mir i blagostanje će doć i na naš mali Balkan

dr.koki:
Prvo da ti navedem izvod iz biografije George W. Bush a posto imam da ucim ne mogu da ti pisem i o nekim evropskim politicarima.
He received a bachelor’s degree in history from Yale University in 1968, and then served as an F-102 fighter pilot in the Texas Air National Guard. President Bush received a Master of Business Administration from Harvard Business School in 1975.

Џорџ Буш је други с десна... из студентских дана!!!

tokyo:
kuna je valuta kojom se može i u tom kamenjaru kupovati i ljudi je i najčešće koriste...
osobno sam se uvjerio svaki put kad sam u Međugorju i Mostaru...a i u drugim mjestima zapadne hercegovine također...

stoga ne §upetaj!

Aha i na svim novinama i časopisima koji izlaze u Mostaru, Lištici, Tomislavgradu itd. piše da se prodaju za Kune, a ne za KM.
Ma nemoj!
Eto mi ne znamo gde su koje novčane jedinice i verujemo ti.
Isto kao što i na časopisima koji se izdaju u Banja Luci piše da se prodaju za dinare, a ne za KM!!! A onda je mrmot zamotao čokoladu...
Vidim ja da sam pogrešio što sam pokušao sa tobom normalno komunicirati. Sa tobom ne vredi lepo!
Dakle, idi i lupetaj na nekom drugom forumu...

nesha taxista:
U čemu je problem da se to zove samo ''Srbija''?
Ма, ја сам то већ милион пута објашњавала, али ћу и даље по свему судећи:

Синтагма "Велика Србија" је (нешто више од 100 година стара) измишљотина наших непријатеља.
И провлачи се до данас у сличном циљу.

Ко је овде, с наше стране, прихвата, тај се, дакле, дебело "прима"...

Norma Kampl:
Ма, ја сам то већ милион пута објашњавала, али ћу и даље по свему судећи:

Синтагма "Велика Србија" је (нешто више од 100 година стара) измишљотина наших непријатеља.
И провлачи се до данас у сличном циљу.

Ко је овде, с наше стране, прихвата, тај се, дакле, дебело "прима"...
Evo samo jednog primera kako ta sintagma može da nam šteti: Ahtisari putuje po svetu i svima poručuje kako treba da budemo kažnjeni zbog projekta ''Velika Srbija'' , te da to još uvek promoviše najjača stranka u parlamentu.

nesha taxista:
Evo samo jednog primera kako ta sintagma može da nam šteti: Ahtisari putuje po svetu i svima poručuje kako treba da budemo kažnjeni zbog projekta ''Velika Srbija'' , te da to još uvek promoviše najjača stranka u parlamentu.
Што, такође, значи, да и некима "споља", одговара што гора власт овде, као идеално оправдање да нас кажњавају и држе ограђене од света, јер, напросто, то им је у интересу.

А све то има везе и с оним да шовинизам, пре свега, штети - интересима сопственог народа.

Back