bezkorisnickogimena Iskusan Banovan Poruka 5.547 31.07.2008. u 00:03 - Zabrana rada SRS #276 Lala Vojvođanski: Dali ste za zabranu rada SRS? Kliknite za proširenje... Ja sam za zabranu zabrana.
systemofadown Iskusan Poruka 6.070 31.07.2008. u 00:07 - Zabrana rada SRS #277 Van Staal: Nadji clanove zakona koji govore o razlozima za zabranu stranake. Recimo jedan od njih je protiv ustavna delatnost sto je sasvim adekvatno radu DS-a a ne SRS-a. ps. ne smaraj me vise sa praznim tekstovima. nauci nesto pa se javi ali ako si sasvim siguran da znas. Kliknite za proširenje... Znaci ne priznajes kad pogresis... Super. ps. Nije bilo pomena o razlozima vec ko zabranjuje rad politicke partije. Ustavni sud.
Van Staal: Nadji clanove zakona koji govore o razlozima za zabranu stranake. Recimo jedan od njih je protiv ustavna delatnost sto je sasvim adekvatno radu DS-a a ne SRS-a. ps. ne smaraj me vise sa praznim tekstovima. nauci nesto pa se javi ali ako si sasvim siguran da znas. Kliknite za proširenje... Znaci ne priznajes kad pogresis... Super. ps. Nije bilo pomena o razlozima vec ko zabranjuje rad politicke partije. Ustavni sud.
mariobre Ističe se Banovan Poruka 2.138 31.07.2008. u 01:02 - Zabrana rada SRS #278 Dosta više radikalskog baljezganja! Nema više izgovora! Sve je potrošeno!