Zabrana rada Kvirije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Си давао некад интервју за "Курир"?
Очешљај се лепо па их назови телефоном!
Kurir? hehehe, pa takvi kao ti su retka vrsta koju je zaobišla Darvinova teorija.Nego da lepo tebe prvo pokušamo da ošišamo, da makar izgledom ne podsećaš na neandertalca, pa zajedno obiđemo svaku novinsko izdavačku kuću i redakciju, a ti pokušaj da daš koliko je u tvojoj mogućnosti neki intervju. Možda ti se i posreći, da te prime u neki cirkus.:hahaha:

Poslednja izmena:
Sve to dolazi od siromaštva Ademe...Eto, većina tih vajnih ''skinhedsa'' nema ni najblažu ideju,kako, zašto i gde je nastao SKIN pokret...Nastao je u Engleskoj dakle ne u bilo kojoj zemlji nemačkog govornog područja...Nastao je 70-ih godina prošlog veka...Zašto? Zato što su inglezi u to vreme grcali u teškoj finansijskoj krizi...Bilo je velikih štrajkova,cela rudarska industrija je bila na stand-by-u...I tada se pojavio taj pokret...Delom iz iskrenog bunta omladine a delom podržan od Britanske Nacionalne Partije...Dakle opet političari...Zato se sve i pokvari...Jer postane deo sistema protiv kojeg se borilo...Ovde slušaš ove iz Obraza i ne mož da veruješ...Hrišćanstvo pomešano sa negiranjem Holokausta,sa krajnjom mržnjom prema Zapadu i drugim grupama bele rase,iako je pro-zapadni put VRH bele rasne ideologije...Jedna papazjanija,gde se ne zna ko pije ko plaća...Tj.Zna se...Piju mladi ''buntovnici'' a plaća mlohavo čudovište:)

ma slazem se ja, ali me cudi da danas postoje toliko zatucani ljudi, a imaju kompjuter, imaju internet, citaju sta drugi misle tj.pisu o raznim temama, ali sve to njima ne ulazi... u glavu.
evo i ova "slika" o patrijoti, svaki svestan forumas koji njima ne "pripada" bi ga slicno predstavio na crtezu.... iako znamo da nije tako, ali slika koja se stvori u glavi tesko se brise....
mozes uzeti primer nas albanaca... kod vecine "pravih" srba mi licimo na...

Vi ste beli...Kolko sam ja pratio...Tj.mestimično,kao i Srbi,ima i ovakvih i onakvih...Mada,ako ste stvarni Iliri onda se niste mnogo mešali sa drugima...
Postoji strah i neizvesnost,stres...Ljudi nemaju na kome da se iskale...A u komunizmu navikli da ćute i trpe...I onda,wow,internet...Dođeš...Skoro anoniman...Izbaciš iz sebe,za jedno veče(!), negativnu energiju za 7 dana...I odeš lepo da spavaš...Sutra novi dan,novi stres...Ti ne znaš da ga kontrolišeš,tj.biraš lako i pogrešno rešenje...I to se onda nastavlja...Postaješ polako zavisnik,ali ne samo to,već emocionalno otupljuješ...Postaješ ravnodušan,slab,ne znaš šta da radiš u pravom svetu...Neki izgube i moć govora...Kontrola,bato...Na kraju smo svi bolno isti,robovi tehnologije:cool:
Zato mi je gotivno kada neko dođe sa pravim imenom i iskreno priča neku svoju spiku,pa šta se desi...Ne ovi što kloniraju sami sebe,ljudi bez ikakvog stvarnog identiteta.

Tebe dobrano drma neki ldp virus...ono ,maziš se sa drugaricama:mrgreen: više no što prijateljski kodeks to dozvoljava i to je za tebe sasvim normalno,a sa druge strane ti kao šatro smeta kada neko okači sliku kako neki tamo obavlja svakom živom biću svojstvene,jelte, osnovne viziološke potrebe.E sad što se taj malo umazao ili mu je organizam do te mere mutirao što mu duplje rade u disfunkciji,ja sa tim nemam nikakve veze...kao sto rekoh drma opak virus, valja se sterilisati radi navremenog uklanjanja kojekakvih virusa,priona i bakterija... :lol:

Sve si rekao... :eek:
Miran!

Kao i sve ostale ljude, ni manje ni vise.
Ako je OK, sto bi mi smetao.
Ako nikom ne cini nazao, samo nek' uziva.
Nije mi jasno zasto se ljudi petljaju u privatne stvari drugih.

Normlano da se petljaju i treba da se petljaju :mrgreen:
Ja ih nit volim nit mrzim,i ne zanimaju me uopste takvi mentoli........bitno je da ih nemam oko sebe.........a nek se pita onaj ko ih vaspitao,mene boli pajko.

Kakvi Iliri!?:rtfm:
To je komunjarska podmetacina.
Oni su potomci pastira sa Sicilije,Sardinije,bem li ga.A ovi opet potomci nekog maloazijskog plemena,bla bla bla.....
A sto se tice pedera...ta mante se ljudi corava posla;)

A i ovakve NVO su mi već dosadile.Iskorišćavaju priliku da u nestabilnim vremenima vrbuju nesnalažljive ljude zarad svog širenja.Ko god je u manjini traži svoja prava pod izgovorom ugroženosti.Ajde za nešto pa i ima osnova,ali ko je ranije obraćao pažnju ili ugrožavao gej i lezbo organizaciju dok se nisu oglasili.Dosadni su zajedno sa ovim naci-organizacijama.

Ti i slicni degenerici bi bili i ostali autsajderi i anonimusi kao sto je i red da ih bucno i verno ne promovise B92.

B92 ima za zadatak da afirmise sve degenerike u Srbiji, od politickih do seksualnih. To im stoji u opisu radnog mesta, a i spikere, cini mi se, biraju iskljucivo po ruznoci.

Ukratko, k'o sto rece onaj, B92 + papa = zlo.

Удружење НАШИ вас позива да се прикључите кампањи за забрану Хомосексуалне организације ``Квирија`` и њиховог интернет блога на странама интернета РТВ Б92!
Већ дужи период поменута организација крши Устав Републике Србије, и на најгори могући начин вређа Српску Православну Цркву, српски народ, децу...

Држава, нарочито њени највиши органи морају да схвате да је делатност ове организације уперена заправо против ње и држава мора да се брани. За ту одбрану сама држава је прописала правне инструменте и мора их применити.

Кривични законик Републике Србије „Службени гласник РС” бр. 85/2005 и 88/2005, у чл. 317, прописује следеће:

Изазивање националне, расне и верске мржње и нетрпељивости

Члан 317

(1) Ко изазива или распирује националну, расну или верску мржњу, или нетрпељивост међу народима или етничким заједницама које живе у Србији, казниће се затвором од шест месеци до пет година.

(2) Ако је дело из става 1. овог члана учињено принудом, злостављањем, угрожавањем сигурности, излагањем порузи националних, етничких или верских симбола, оштећењем туђих ствари, скрнављењем споменика, спомен-обележја или гробова, учинилац ће се казнити затвором од једне до осам година.

(3) Ко дело из ст. 1. и 2. овог члана врши злоупотребом положаја или овлашћења или ако је услед тих дела дошло до нереда, насиља или других тешких последица за заједнички живот народа, националних мањина или етничких група које живе у Србији, казниће се за дело из става 1. затвором од једне до осам година, а за дело из става 2. затвором од две до десет година.

Закон о друштвеним организацијама и удружењима грађана („Службени гласник РЕ” бр. 52/93, 69/93, 48/99 и 101/2005), у чл. 29. забрањује држави да региструје удружења, односно налаже јој да забрани рад удружења која, између осталог крше уставом зајемчена људска права, шире расну, националну и верску мржњу и нетрпељивост или приморавају грађане на изјашњавање о припадности националној или етничкој групи.
Podsetio bih te i na Ustav Republike Srbije
član 21. stav 1. Svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije i
stav 2.Zabranjena je svaka diskriminacija, neposredna ili posredna, po bilo komosnovu, a naročito po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti i psihičkog ili fizičkog invaliditeta, tena
član 38. Zakona o javnom informisanju Zabranjeno je objavljivanje ideja,informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ilinasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivičnodelo, kao i na
stav 1. člana 387. Krivičnog zakona Republike Srbije Ko naosnovu razlike u rasi, boji kože, nacionalnosti, etničkom poreklu ili nekomdrugom ličnom svojstvu krši osnovna ljudska prava i slobode zajamčena opšteprihvaćenim pravilima međunardnog prava i ratifikovanim međunardnim ugovorima , zaprećena je zatvorska kazna od šest meseci do pet godina.

Dakle, ako želiš pošteno, onda se to rešava pošteno, a ne na način kako bi neki hteli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back