CrveniRadijator
Početnik
- Poruka
- 25
čitam stranicu jedne NVO koja traži novčane kazne za one koji se popnu / stoje na zidovima Kalemegdana, jer kako kažu, može se pasti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako će već da imaju stražu, mogu da imaju stražu koja skida te zrele kruške (pijance i hiperaktivne tinejdžere) a ne da kažnjavaju svaku osobui treba, padali su dole ko zrele kruske a medju medvede u zoo vrtu i da ne pricam
Ja pročitah "zabrana penetriranja"čitam stranicu jedne NVO koja traži novčane kazne za one koji se popnu / stoje na zidovima Kalemegdana, jer kako kažu, može se pasti![]()
čitam stranicu jedne NVO koja traži novčane kazne za one koji se popnu / stoje na zidovima Kalemegdana, jer kako kažu, može se pasti![]()
protiv ovoga sam. pa nek pada ko hoce bolje da pada nego da se drogira.
zar se ne važi to samo za staze, puteve, stepenice, mesta i objekte gde je predviđeno kretanje?I onda mi treba da plaćamo odštetu porodici koja bude tužila grad jer nije dobro obezbedio određeno mesto!
zar se ne važi to samo za staze, puteve, stepenice, mesta i objekte gde je predviđeno kretanje?
Kalemegdanski zidovi ne bi trebalo da spadaju u tu kategoriju
Nema tu normalni i nenormalni.ne sme da se penje po zidovima i gotovo.Svako ko je normalan nece to uraditi,pa nece ni biti kaznjen.ako će već da imaju stražu, mogu da imaju stražu koja skida te zrele kruške (pijance i hiperaktivne tinejdžere) a ne da kažnjavaju svaku osobu
oni koji padnu, padnu zbog majmunisanja
Grindewald je ranije spomenuo opremu za alpinizam, to mi je nekako promaklo, a sad tek vidim da je tu neki nesporazum. Ne govorim ja o onima koji se penju na zid negde od dole kao planinari, već o onima koji se popnu na vrh zida sa unutrasnje strane, što je sasvim normalno i ljudi to rade svaki dan, kad god se tamo ode. I baš mi je bilo glupo da neko to hoće da zabrani.Nema tu normalni i nenormalni.ne sme da se penje po zidovima i gotovo.Svako ko je normalan nece to uraditi,pa nece ni biti kaznjen.