Zabrana e cigareta

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Postoje indicije da će pušenje elektronskih cigareta na javnim mestima biti zabranjeno.

Tečnost, koja je ključni sastojak elektronskih cigareta, moćan je neurotoskin. Male doze mogu da izazovu povraćanje i napade, a ponekad mogu biti i fatalne. Kafena kašičica razređene tečnosti može da ubije malo dete, pokazali su rezultati najnovijeg istraživanja objavljenog u "Njujork Tajmsu".

http://www.vesti-online.com/Slobodn...abrana-ecigareta-na-javnim-mestima-i-u-Srbiji

Da li ste za zabranu obzirom na neurotoksicnost istih?

E, pa nije baš, dim je dim.....

Zavisi šta stvara dim, šta sagoreva !?
Tu je stepen škodljivosti !
Priče o škodljivosti su samo zamajavanje!
Reč je o nasilju! Čim neko zapali, prinudi sve oko sebe da udišu taj dim - od čega god da je - siluje svu svoju okolinu!
Bilo škodljivo ili ne, udisanje dima je nešto protivprirodno jer ni jedna pluća na svetu nisu, ni pod kakvim uslovima, građena za dim.
Koga zanima više detalja neka pogleda moj blog (adresa je ispod ovog teksta).

...prosto neverujem da postoje toliko zli ljudi, koji su protiv svega sto nije u njihovom interesu...mogu da razumem iskljucivo one koji zive od duvna,
da se nesto koprcaju i bore protiv sve ostale ne mogu nikako, mada nisu ni bitni u nasim zivotima...neko se rodi antiprotivan svemu:evil:

Elektronska cigareta eksplodirala konobarici u lice!

“Dok sam bezala, osećala sam vrelinu”, ispricala je nesto kasnije. Bar je u tom trenutku bio prepun, jer je jedan fudbalski klub proslavljao pobedu, tako da je deo rasprnute baterije pogodio jednog od gostiju u stomak i naneo mu opekotine.

455721_e-cigareta-01-foto-youtube-swns-tv_f.jpg

Back