zaboravljeno osiguranje

milmark1

Početnik
Poruka
2
da li neko zna da li je moguce i kako saznati ime osiguravajuce kuce kod koje je covek bio osiguran?U ovom slucaju radi se o mom stricu koji je umro u Lozani pre 30 god. a ja sam tek sada igrom slucaja saznao da je on vinkulirao polisu na moje ime.Imam samo njegove licne podatke ali ne i polisu kao ni ime osiguranja.Zivim u Beogradu i ruke su mi vezane a ubija me i sama pomisao da tamo mozda lezi neki novac koji bi mi dobro dosao.Nemam nista protiv da lepo pocastim nekoga ko bi mi pomogao da eventualno saznam te informacije i ,ako bog da , naplatim taj novac ,koliki god on bio.

Па..ништа ти друго не преостаје него да зивкаш редом осигуравајуће куће и да их молиш за помоћ.... Цифра сигурно није мала, зато се вреди потрудити.

Od ta posla nema nista bez validne polise nema nista od love.

Ово сигурно, ниједна осигуравајућа кућа није блесава да ти призна да треба да ти исплати неке паре ако баш не мора (мислим, неће то да кажу, него приватност клијената...) Једном и твој хејт да буде право у центар.

Dobar dan ja dosao po lovu, hm dajte nam polisu, pa ovaj ja nemam polisu ali moj stric je mozda kod vas bio osiguran ona je glasila na mene.....Dajte nam vase podatke pa cemo da proverimo.....posle par meseci ti zoves opet oni te otkace i kazu da nije stric bio kod njih osiguran.Sluzbenik kome si dao tu imformaciju je u medjuvremenu napravio validnu kopiju iste i uz pomoc svojih veza je naplatio tvoju polisu i baskari se negde na egzotiznim ostrvima.A ti zivkas ostale osiguravajuce kuce oje te zavlace i proveravaju.Novac svoj trosis a od polise nema ni traga ni glasa......:)

PITAJ ADVOKATA, ONI ZNAJU PRAVA, MOZDA JE DUZNA KUCA DA OBAVESTI NASLEDNIKA POLISE JEL??, IMAS I PRAVNI FORUM - MOJE PRAVO, PROBAJ I TAMO, A JA IMAM I DOBROG ADVOKATA- VRLO POSTENOG, AKO ZATREBA, ILI JEDNOSTAVNO PITAJ NEKOGA ZA ADVOKATA ZA SAVET, TAKODJE PITAJ NEKOG POZNANIKA KO RADI U OSIGURAVAJUCOJ KUCI, ONI SU UPOZNATI SA PRAVIMA, MADA JA BIH PITAO ADVOKATA, BEZ NJEGA NE BIH PREDUZIMAO NISTA, PAZI NA PREVARANTE ADVOKATE PUN IH JE Q SADA, UZMU PARE A NEZNAJU NISTA KAO OVNOVI...

ljudi slazem se donekle sa vasim hejtovima ali ipak se vodim razmisljanjem da to nije Srbija.Iskreno,koliko god mi novac bio potreban i sam sam veoma skeptican ,ali znam samo da moram da pokusam i da saznam makar nesto,pa taman i da taj novac ne postoji,jer ce me u suprotnom ceo zivot jesti crv sumnje.Ja grcam u dugovima i kreditima a mozda postoji resenje.Problem je samo sto ne znam odakle da krenem.

Pa zar ne bi bilo logicno da korisnika polise, u ovom slucaju tebe, kontaktira osiguravajuca kuca, jel to praksa?Raspitaj se u nekoj nasoj osiguravajucoj kuci, ali obavezno prije nego sto kontaktiras bilo koju osig.kucu u Svici, kakva je praksa u tim slucajevima pa ces doci i na ideju odakle da krenes u potragu.

Iskoristi lukavstvo predstavi se da želiš da se osiguraš ,ali potičeš iz tradicionalne porodice pa bi voleo da znaš da li je tvoj stric bio osiguran tu jer je tvoj deda dao blagoslov ili nešto slično .
Italijani su alavi na pare upakuj priču dobro ponudi im da oćeš da osiguraš sve živo za 2000 eura mesečno navuci ih i vidi .

Radi kako hoces al od para nece biti nista, jer da su hteli da te obaveste to bi odavno ucinili.Kreni logicno da razmisljas, dakle ako si zaista naveden kao neko na koga glasi polisa pa do sad bi te kontaktirali.Zar ti nije malo sumnjiv o sto do sad nije bilo nicega? Setih se one scene iz Tesne koze, " Ceo zivot sam stedela.......i i .......nista nisam ustedela:)

i svajcarci su sakrili racune jevreja koji su poginuli u drugom svetskom ratu, takodje sacuvali nemcima ratni plen.....
Ako su i malo prekrsili zakon, moze se napraviti negativna kampanja, i tako se moze ugroziti buduce poslovanje osiguranja a oni to nezele....

Poslednja izmena:
Пријатељу у БГ имаш добрих адвокатски канцеларија , иди и попричај са неком. Али мој савет ти је да са собом поведеш и једног обичног адвоката у кога имаш поверења да те адвокати из јаких канцеларија не би навукли , и сами прнашли и реализовали полису. И аспитај се да ли треба око тога отварати оставинску расправу .

Back