Zaborav

Stalno im neki ***** smeta u drustvu. Ne mozes ti funkcionisati u grupi gdje su svi popili, strcis. Niste na istoj frekvenciji a ovi sto se stalno sklanjaju od dima su posebna prica.

Kod nas se podrazumeva da ce svi popiti i zapaliti. To je bag koji nosimo u genima

Sta fali zurci bez alkohola i duvanskog dima?
Dosao bi kuci trezan i mirisljav umesto odvaljen i smrdljiv?

Onda si asocijalan :lol:

- - - - - - - - - -

Jasta se naziveo... pusaci odlaze 20 godina ranije... :zaljubljena:

Zanimljivo mi je sto se podrazumeva da svi zele da puse i piju?
Nisam to znala

ko je to reko, sto mene pitas crna ti ja sam samo upala malo da vas zezam jer truckate gluposti :lol:
ja sirota nit pijem nit pusim u zivotu ni jedan narkotik probala nisam
meni ce na na spomeniku da uklesu "dzaba zivela" sudeci po ovoj temi :lol:

Poslednja izmena:
Srećom je ljudski mozak napravljen
da vremenom pamti dobre stvari,
a zaboravlja loše.
Loše koje pamti su najčešće rezultat povredjenosti,
često zbog izigrang poverenja.

Što je fizičkog stanja tiče,
živim na kredit.
Da ne ulazim u sve detalje nekoliko puta
sam bukvalno pobegao grobaru s' lopate.

Jednom doživeo (saobračajka, ja pešak)
kliničku smrt.

Najbitniji je optimizam.
Ne gubiti nadu i ne prestajati da se boriš.

naprotiv ljudski mozak je napravljen da pamti duze i jacim intenzitetom osecamo lose stvari, jer to je omogucavalo opstanak. osim ako nije mozak 4umasha. :lol:

i da podijele jednu pastetu svi i malu picu za 400 dinara, mislim sta fali???
Upravo :)
ko je to reko, sto mene pitas crna ti ja sam samo upala malo da vas zezam jer truckate gluposti :lol:
ja sitora nit pijem nit pusim u zivotu ni jedan narkotik probala nisam
meni ce na na spomeniku da uklesu "dzaba zivela" sudeci po ovoj temi :lol:

Dzaba.
A plus si asocijalna :malav:

zar je bitno dal je neko ceo zivot sedeo i citao knjige ili isao po kafanama, kada umre z aumrlog je apsolutno nebitno.. msm, cak je i glupo misliti o tome sta ce svet da prica o pokojniku i kakvog ce ga pamtiti, jer za 3-4 generacije se i onako niko nece secati.

- - - - - - - - - -

Moze se na neki nacin reci da su zakleti antialkoholicari i nepusaci partbrejkeri.

tacno. sednu, ne mrdaju i uvate da smaraju sa nekom pricom, umesto da zaigraju i zapevaju.

Tema je koncipirana u smislu da li pamtite teske momente i vodite se tim poukama,
tipa prelazili ste ulicu van pesackog i udario vas je auto, ostali ste bez slezine, preziveli, i sad je sve ok.
Da li nakon par godina zaboravite sve i opet prelazite van pesackog ili ste izvukli pouku i nikad bas nikad necete preci ulicu mimo pesackog prelaza?

Tema je koncipirana u smislu da li pamtite teske momente i vodite se tim poukama,
tipa prelazili ste ulicu van pesackog i udario vas je auto, ostali ste bez slezine, preziveli, i sad je sve ok.
Da li nakon par godina zaboravite sve i opet prelazite van pesackog ili ste izvukli pouku i nikad bas nikad necete preci ulicu mimo pesackog prelaza?

Pa izvlacim pouke...ne mogu da kazem da ne izvlacim, lagala bih, samo nisam vise fanaticna i znam kada gresim, imam na pameti kako treba cak i kada ne radim onako kako bi trebalo.

Kaznili su me za prelazak na crveno...posteno sam platila i ne prelazim vise, evo, 13 godina. Ne vidim smisao u pusenju jer bi mene sama cinjenica da pusim grizla te ne bih pusila iz uzivanja.

Juce bas sedim sa nekom cudnom muskom vodolijom i covek mi rece karakter na osnovu deset pitanja...sva po taskovima jedno, drugo, peto, brza, brza a onda kada dodje do uzivanja - uziva do maksimuma, kao nemacki motor:lol:...ne mogu mnogo da idem levo - desno, volim neki normalan pravac...nakon obroka u Meku se zapitam bre sta radis, daj se urazumi.

Zasto?
Parti bez alkohola i cigara nije parti?
Trebalo bi da jeste. Ali ljudi retko imaju o čemu da pričaju i sa tonom rakije u stomaku, trezni se obično raziđu posle sat vremena.

- - - - - - - - - -

Stalno im neki ***** smeta u drustvu. Ne mozes ti funkcionisati u grupi gdje su svi popili, strcis. Niste na istoj frekvenciji a ovi sto se stalno sklanjaju od dima su posebna prica.
Prestala jedna cura da pije (?! oduvek sam se pitala šta im to uopšte znači i zašto bi iko ko nije alkoholičar morao da se distancira od alkohola 100%), a eto prestala i da puši i pravili mi neko okupljanje jedne specifične ekipe, došlo čoveče 15 ljudi o.O baš se žurka napravila. Svi nešto piju, muzika glasna, pričaju, neki puše zadimili a ona pored mene u dva minuta stigla da kaže:
"Jao kako je glasna muzika je l možeš malo da smanjiš fuj koliko dima ugušiću se je l možeš da otvoriš prozor pogledaj ovog pored mene koliko se dere ****** nije ni 10 svi se već ponapijali."
Na deset različitih načina.

:dash:

Trebalo bi da jeste. Ali ljudi retko imaju o čemu da pričaju i sa tonom rakije u stomaku, trezni se obično raziđu posle sat vremena.

- - - - - - - - - -

Prestala jedna cura da pije (?! oduvek sam se pitala šta im to uopšte znači i zašto bi iko ko nije alkoholičar morao da se distancira od alkohola 100%), a eto prestala i da puši i pravili mi neko okupljanje jedne specifične ekipe, došlo čoveče 15 ljudi o.O baš se žurka napravila. Svi nešto piju, muzika glasna, pričaju, neki puše zadimili a ona pored mene u dva minuta stigla da kaže:
"Jao kako je glasna muzika je l možeš malo da smanjiš fuj koliko dima ugušiću se je l možeš da otvoriš prozor pogledaj ovog pored mene koliko se dere ****** nije ni 10 svi se već ponapijali."
Na deset različitih načina.

:dash:

drustvo sa popravnog iz matematike u petom osnovne? :lol:

Back