Zabluda.

• Začetnik teme Začetnik teme mammy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Do sada mi se nije desilo da pogresno procenim nekoga. Desavalo se da svesno ignorisem svoje procene, misleci da treba ponekad i rizikovati (mozda se iznenadim), pa mi bude krivo. :)

mammy:
Koliko puta vam se desilo da se "zaebete u proracunu"??
Tj. da ne znate sta od nekoga mozete da ocekujete?
Tj. da neko za koga ste mislili da ga poznajete uradi nesto da u vasoj glavi nikako ne spada u logicnu radnju tog nekoga a da je on/a to ipak uradio/la i vi sad sokirani.
Jel vam se desava?
Jel to prihvatate tragicno???
(npr. momak koji prijeti samoubistvom a vi mislili da je ono bas cool jak?)
.......deshava mi se chesto ,zbog toga shto svakom prilazim sa pozitivnim namerama,a ne uzbudjujem se previshe kad se ispostavi da je on,ona ispadnu skotovi,ipak to govori o njima..............................iznerviram se kad ja ispadnem nekad nenamerno svinja i povredim nekog a to shvatim posle odredjenog vremena ............... :twisted:

Moja mama ima jednu recenicu "budi spremna na sve od ljudi" i stalno mi je vrti... od detinjstva, pa do danas... i meni se to izgleda dobro urezalo u glavu...

Drugi me retko iznenade... ali desavalo se i da ja nekog iznenadim...

Znaci, ne mogu me drugi bas cesto nesto posebno sokirati...

mammy:
Koliko puta vam se desilo da se "zaebete u proracunu"??

Kao klinac sam za kesh radio brdo grafickih radova, mislim dok sam isao u srednju (masinsku).. Jbg moralo se zaraditi...:?

I nekad sam se zeznuo iu prpracunima, pa onda stepen sigurnosti ako ne bude kako vlja onda se budzi .... I ko zna sta sve ne... :lol:

Mumi:
Kao klinac sam za kesh radio brdo grafickih radova, mislim dok sam isao u srednju (masinsku).. Jbg moralo se zaraditi...:?

I nekad sam se zeznuo iu prpracunima, pa onda stepen sigurnosti ako ne bude kako vlja onda se budzi .... I ko zna sta sve ne... :lol:

i ja sam takoprolazio najslađe pare

...а ви сте сви као ултра јаки...или бар знате све о себи, не можете изненадити ни себе ни друге?

...ја сам мислио да сам мнооого, али мнооого јак...све док се неке негативне ствари нису поклопиле у кратком врем периоду...и као врхунац...то једно послеподне...

...сад знам да никад више нећу рећи никад, али и да нико не може толико да утиче на мене...или да ме сЕбе толико, колико сам себе могу...
...ако ништа друго...боље знам своје границе...:wink:

Ma, mozemo se iznenaditi - naravno. Samo to zaebavanje u proracunu. tj. sklapanje cinjenica u logicnu puzlu nikako da naucim - i kada sam mislila da sam naucila desi mi se - OVO.
Kad naucimo??

Mozda nikad??
Da li ste vi naucili??

Ljuba82:
...а ви сте сви као ултра јаки...или бар знате све о себи, не можете изненадити ни себе ни друге?

...ја сам мислио да сам мнооого, али мнооого јак...све док се неке негативне ствари нису поклопиле у кратком врем периоду...и као врхунац...то једно послеподне...

...сад знам да никад више нећу рећи никад, али и да нико не може толико да утиче на мене...или да ме сЕбе толико, колико сам себе могу...
...ако ништа друго...боље знам своје границе...:wink:

Back