Zabluda o zenama i keshu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zene se zaljubljuju u muskarchev stil zivota, sto ce reci sto vise para :arrow: kvalitetniji stil zivota! Na Balkanu je ipak jos uvek mnogo veca sramota ne udati se uopste, nego udati se za sirotana, tako da dechaci, bez sekiracije, ima nade i za vas jer uvek ce se naci neka pacenica koja se sekira sta ce selo da kaze sto se nije udala pa ce izabrati prvog koji se tada nadje na putu. :wink:

A sto ne primiti tipa koji je trenutno bez para u raj svog sopstvenog stana i svoje plate,topllih obroka spremljenih s ljubavlju,toplog i nekad pregrejanog vrelog kreveta... ,
Cisto dok ne stane na noge? :) :) :)
E jeste svi ovde negativci.....

vanjusica:
Nije sramota, samo sto se devojke prvo nadaju da ce naci onog sa lovom, a ako im se ne posreci, bude, daj sta das, tako da, retko ces cuti da je neki muskarac usedelko i da nije uspeo nijednu da prevari da se uda za njega :lol:
Pa jes kad u Bg-dodje 8 zenskih na jedno musko. :) A onda se moj drug pita gde je mojih osam,a ja mu rekoh...vidish neko ima 16...
Da li je do kesha ili nije...ali decko mi je uvek pricao da ne kritikujem udavace koje dolaze iz malih sredina jer ne znam kako je biti u njihovoj kozi.
Al nekako mi tesko da precutim.

Da , da u bg je koliko muških toliko i ženskih , ne širi više lažne priče....

Osim ako statistiku ne vodiš na osnovu poseta kafićima, broja vozača uveče ili van službenih vozila.

Baš to i jeste problem što svi , a naročito žene preslikavaju odnos okoline prema njima u odnos njih prema okolini....Tako da ako plati piće 200din , očekuje nekog baju koji vredi tih para da joj pridje....mogao bi da postaviš pitanje , kako izgleda baja koji vredi zbog njega dati 200 dinara za neko pićence.....a kako onaj za 120din , a kako onaj za 40 din......

Ako se spremala za izlazak sat vremena očekuje da joj pridje baja koji zaslužuje sat vremena spremanja. I opet , kako izgleda baja zbog koga vredi spremati se više od sat vremena, kako izgleda baja koji zaslužuje pola sata, a kako onaj koji zaslužuje 5 min.....

Šta ako se prilaz desi van "pešačkog prelaza" na neobeleženoj teritoriji....? U prevodu , onda kad se ona ne nada?
Pa, nije spremila osećanja, nije spremila priču , nije spremila "raspoloženje", neće moći da naduva emocije koje se eventualno pojave, i prosto je šteta da se potroši baja u takvoj "nespremnoj" situaciji.

Lepa sam i plava, i mrzim kada tip ima kesh. Kako onda da mu nabijam na nos da me nije vredan? Dole lovatori! Ziveli oni sto kukaju po forumima kako su siromasni u toploj atmosferi roditeljskog doma i obezbedjene egzistencije! Oni su oni pravi, koji zasluzuju nasu ljubav samim svojim postojanjem i treba da im obezbedimo sve uslove za bitisanje kao i njihovi roditelji. Jer oni su najbolji!
Jedva cekam da nadjem pravog tipa koji ce da me bije preventivno.
Ako ste se slozili sa mojom konstatacijom,vodite racuna o samo jednoj sitnici....sve zene LAZU.To ste zaboravili.

E, jeste li gledali onu emisiju Mire Adanje -Polak kada se potrudila da siromasnoj porodici obezbedi kucu u kojoj ce ziveti besplatno 15 godina jer je tip svojoj starijoj zeni napravio brdo dece a nema kesh da ih hrani niti da im pruzi krov nad glavom. Koliko je taj sexa imao a nije imao kesha ni za kondome, dakle ima nade za vas, momci bez para. Inace tip je odbio da potpise ugovor za kucu recima:" Nisam zadovoljan. Samo 15 godina, sta cu ja posle sa ovolikom decom!"

Pipi Langstrumpf:
E, jeste li gledali onu emisiju Mire Adanje -Polak kada se potrudila da siromasnoj porodici obezbedi kucu u kojoj ce ziveti besplatno 15 godina jer je tip svojoj starijoj zeni napravio brdo dece a nema kesh da ih hrani niti da im pruzi krov nad glavom. Koliko je taj sexa imao a nije imao kesha ni za kondome, dakle ima nade za vas, momci bez para. Inace tip je odbio da potpise ugovor za kucu recima:" Nisam zadovoljan. Samo 15 godina, sta cu ja posle sa ovolikom decom!"

Pa niko tu nije ni pricao o torbanju da se napravi dete, nego o torbanju kao uzivanju. Zene torbajte se s tipovima bez kesha za uzivanje, a s tipovima koji imaju kesh radi dece. I sve je kul.
Pa naravno da normalan covek nece praviti decu, a takva nam je situacija u zemlji.

Mislish dakle da kesh utice na musku potenciju? Visak Kesha znaci smanjuje zensko uzivanje u sexu i muski potencial? Kako onda da taj s keshom napravi decu? Zasto onda zene hoce tipove koji imaju kesh, ako su oni rastereceni bremena novca bolji u krevetu? Kako? Jel mu to dodje kao vijagra? Prepisati muskarcu sa losijim performansama naglo siromashenje? Dakle delovalo bi? Kako se muskarac iz kategorije pruzam uzivanje nedam decu brine o izostanku istih? Znash li ti koliko kesha treba za kondome pored toliko obecane akcije? Ko ce to da plati? Zasto muskarci onda idu uopste na posao kad je to tako stetno po njihovu muskost? Sta da radi devojka koja je sa tipom, koji dobro "torba" ako on slucajno pocne da radi i zaradjuje pare? Kako da ga ostavi kad ga voli bas zato sto je siromasan? Jel onda mora trojka(mislim ako on stekne neki kesh pa vise ne j***)? Hoce li to onda biti josh jedna devojka? Dva na jednog? Zar se ne stvara na taj nacin deficit riba za posteno siromasne koji to nameravaju i ostati?
Devojke, cuvajte se onih s parama i onih koji idu na fakultete ne bi li imali posao i pare jednog dana!!!

Pipi Langstrumpf:
Mislish dakle da kesh utice na musku potenciju? Visak Kesha znaci smanjuje zensko uzivanje u sexu i muski potencial? Kako onda da taj s keshom napravi decu? Zasto onda zene hoce tipove koji imaju kesh, ako su oni rastereceni bremena novca bolji u krevetu? Kako? Jel mu to dodje kao vijagra? Prepisati muskarcu sa losijim performansama naglo siromashenje? Dakle delovalo bi? Kako se muskarac iz kategorije pruzam uzivanje nedam decu brine o izostanku istih? Znash li ti koliko kesha treba za kondome pored toliko obecane akcije? Ko ce to da plati? Zasto muskarci onda idu uopste na posao kad je to tako stetno po njihovu muskost? Sta da radi devojka koja je sa tipom, koji dobro "torba" ako on slucajno pocne da radi i zaradjuje pare? Kako da ga ostavi kad ga voli bas zato sto je siromasan? Jel onda mora trojka(mislim ako on stekne neki kesh pa vise ne j***)? Hoce li to onda biti josh jedna devojka? Dva na jednog? Zar se ne stvara na taj nacin deficit riba za posteno siromasne koji to nameravaju i ostati?
Devojke, cuvajte se onih s parama i onih koji idu na fakultete ne bi li imali posao i pare jednog dana!!!

Ti ne samo sto si bolesna u mozak nego si i interesantno glupava. Ej kretenoidu vidi kakav zakljucak dajes na moju totalno drugu konstataciju.
I to sto je neko zaposlen ne znaci da ima kesha.
Meni se cini da ti spadas u gurpu koju nece ni oni sto godinama nisu yebali, a htela bi one s keshom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back