ŽABICA ZVANI KRELE

mimi's mom

Buduća legenda
Poruka
32.800
Evo, i mi da se oglasimo. :( Taj pas ce me izludeti. Kao mala nisam zelela da imam psa kakav je Carlijev Snupi a bas mi je takav dosao. Kad me pogleda onako sarmantno ispod oka i nastavi da pravi neku svoju glupost, ne znam da li da se istopim ili da eksplodiram. Problem je sto nemam ogradu oko imanja a on i Mrvica se medjusobno podsticu na agresivnost, bojim se da ce ih neko potrovati a ona nam po senzibilitetu mnogo vise odgovara.

Dakle, ako neko zeli bigla samo zbog njihovog karaktera a nema novca da ga kupi, niti pati od nabavke rasnog psa, moze da dobije divnog bleska starog oko godinu-godinu ipo naucenog na povodnik, na putu da nauci da macke nisu ljuti neprijatelji (sa jezevima je druga prica), divnog prema deci a pritom i dobrog cuvara, moze da me kontaktira (odblokiracu i mail) i dobice zuto-belog cupavog bleska ociscenog od parazita, kastriranog i sa sve amom, povodnikom i 3kg granula koje trenutno jede.

66 pregleda a nijedan odgovor... :( Za sad stvari stoje tako da ce ga najverovatnije uzeti komsija, danas mu je dao parce slanine a ovaj mu nije odgrizao ruku. Jedina mana je sto ce biti malo usamljen bez Mrvice i sto nece imati klopu i mazenje kao kod mene ali opet, imace bolji zivot od vecine komsijskih pasa. Mada, srecnija bih bila da mogu ja da ga zadrzim ili da ga uzme neko pouzdaniji. :(

66 pregleda a nijedan odgovor... :( Za sad stvari stoje tako da ce ga najverovatnije uzeti komsija, danas mu je dao parce slanine a ovaj mu nije odgrizao ruku. Jedina mana je sto ce biti malo usamljen bez Mrvice i sto nece imati klopu i mazenje kao kod mene ali opet, imace bolji zivot od vecine komsijskih pasa. Mada, srecnija bih bila da mogu ja da ga zadrzim ili da ga uzme neko pouzdaniji. :(

Ostavi sliku

Ma on je smesan k'o zvaka, ko bi od ovih prizemnih seljaka osim pomenutog Dula njega hteo?! Svi koji su zainteresovani vec imaju bar po jednog psa, oni koji nisu zainteresovani jednostavno nisu... :neutral: Sve u svemu, ako se Dulova mama slozi, on ce tamo.

Dakle, dokopah se ja i svog kompa, konačno. :worth: Žabica je još kod nas, nismo ga prebacili komšiji, valjda znamo i jedno i drugo da to nije baš srećno rešenje. Evo ga, slika je od pre par meseci, sad malo manje odrpano izgleda, mukica.

b7mecp.jpg

Ma ne, evo ga ovde, komsija se dokopao nekog novca i postao nesnosan, ovih dana se trezni, skot alkoholicarski. Kako njemu da dam psa?! Drugi komsija, ozbiljan covek, bi uzeo Mrvicu ali ona je zlostavljana ranije i ne smem da mu garantujem bezbednost ako bi je uzeo, uostalom, ona je skoro divna kao sto je bio moj Gizmo, pogled je dovoljan da se razumemo. I da, Zabac je jedan slatki mazuljko ako se izuzmu oziljci od demodeksa (izlecenog). Bas sam im jutros dala Pratel i nakapala Duowin.

Poslednja izmena:
On je prevrsio svaku meru, kad je mene sinoc isterao iz takta, hteo je da pojede komsije, oca i petogodisnjeg sina i da pritom srusi na sebe kameni stocic za koji je bio vezan. Odneli smo ga pred zgradu u kojoj zivi nekoliko hordasa u blazoj formi, sa dve kuje i vise macaka ispred, kuje su ga odmah lepo prihvatile, ma osvrnuo se nije za nama dozivotni pubertetlija. :sad2: Stvarno mislim da vise nista nisam mogla da uradim da njega unormalim i udomim, iako sam dosledno pratila savete Sizara Milana, radila svakodnevno sa njim i oglasila ga svuda gde sam mogla, pas je ostao blentav i niko ga nije hteo, cak se i taj komsija alkos predomislio.

Otvorila se jedna opcija, pas mamine koleginice je otisao negde da ugine a ona je taj tip da ne moze bez zivotinja, ako ga nadjem, mozda vidim da joj ga dopremim nekako... :( Poklonicu joj uz njega 3kg granula i napravicu mu kucicu ako mi to uspe, znam da nema bolje opcije ni za nju ni za njega.

Razumem te potpuno i zagledam po gradu ne bih li ga videla, mada me ne bi cudilo da je pronasao put do azila, tamo je jedino smeo da se dere do mile volje, makar i iz kaveza. :lol: A ja konacno ujutru nisam iscrpljena isto kao uvece, Mrvica je tiha, komsijama na putu se samo javi i ucuti.

ovo je off, ali ni ja ne mogu bez zivotinja. cak se ni ne druzim sa ljudima koji ih ne vole... jednostavno, moja karakterna crta je da sam luda za zivuljkama i ko njih ne voli, to mi je isto kao da ne voli ne mene u potpunosti, a nisam osoba koja ce da rasipa svoje vreme na neke meni nebitne ljude.

mm, jel ga jos trazis, ili odustajes od potrage?

Back