zabibereno

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
mozda je x-tota tema na tu temo ali
sve se vuše govori a bogami i upražnjava
o bdsm (sado-mazo), vezivanjima, perverzijama i raznoraznim igricama i ulogama u seksu
pa se pitam
da li je klasican seks postao dosad
da li su senici i bračni kreveti i ono "u 4 zida" monotoni
da li će seks izumreti i neka nova generacioja će se razmnožavati labaratorijski kako se predviđa
(dobro ovo treće nije ni pitanje nego mi palo na pamet)
uglavnom koliko ima bibera u vašim odnosima
da biste se ocenili kao perverzne
i ono kao leksikonski - šta se najperverznije uradili u seksu
:per::per::per:

Veoma jednostavno. Sex je pozornica zivota. Zivot je sacinjen ne samo iz lepih stvari vec i iz zabiberenih, i bizarnih, i nelogicnih, i perverznih. Takav je i sex. Meni se uvek svidja ideja da projektujemo svoj zivot kroz sex, a na taj nacin ucimo o svojim mentalnim i emotivnim stanjima, nego kroz nesto sto moze da zaista povredi nekoga. Zar nije lepo razvijati se kroz uzivanje ?
Definitivno sex nije samo grljanje i ljubljenje. Isto tako sex je decenijama pa cak i hiljadama godina tabuiziran. Pa do skoro se masturbacija u rusiji kaznjavala anatemisanjem, kaznjavanjem i isposnostvu.

Pa i jeste Nina. Znas kako su nastali mass mediji? Danas na cemu se zasniva citava globalna kultura. Od muzike koju slusas, odece koju nosis. Pa i vecinu knjiga koju citas.
Evo kratak kursic- Pocelo je jos u vreme Hitlera i njegovog cuvenog govora - "Ponavavljati ideju masama, iznova i iznova, dok i poslednja individua ne prihvati tu ideju."

Pa i jeste Nina. Znas kako su nastali mass mediji? Danas na cemu se zasniva citava globalna kultura. Od muzike koju slusas, odece koju nosis. Pa i vecinu knjiga koju citas.
Evo kratak kursic- Pocelo je jos u vreme Hitlera i njegovog cuvenog govora - "Ponavavljati ideju masama, iznova i iznova, dok i poslednja individua ne prihvati tu ideju."

aa pa daaaaa...ko i mi teme na ljisu..again and again...dok mi se bdsm ne svidi....jel to....:lol:

al nece....:)

Sto se bdsm-a tice ovde, mislism da jeste tabu. I da treba otvarati te teme, iako se to mozda vecini ne dopada. Ali je opet deo realnosti, i treba podsticati da se zrelo prica i o tome.

To je tvoja strucna procena ili ? I ne znam kakve veze bdsm ima sa pedofilijom, ili silovanjem. Znas li ti nesto o bdsm-u?
Da se sada ti i ja ne nadmudrujemo..nije moja procena vec..moje misljenje...koje imam pravo da iznesem...
citala sam o bdsm-u..kao i mnogi drugi i to mi je dovoljno sto sam se obrzovala. bez ikakve zelje da to i probem licno..jer to smatram
da nije sex...vec sexualna izvitoperenost a to vec po difolutu spada u bolest..uzivati dok ti neko nanosi bol..i to od lakseg bola do tezeg....
biti vezan ..zapusenih usta...biti zrtva...sta normalna osoba sa normalnim seksualnim potrebama moze da misli o svemu tome...seksualne igrice su ok ali znase koje ..kakve i dokle,za normalne osobe..za sve druge..ovo cak nije ni ispitivanje svojih granica...?...licne granice se u zivotu ispituju na nekim drugim stvarima znacajnim za zivot..bdsm to svakako nije...mislim.nije znacajan cak ni za seksualni zivot mrava a kamoli coveka kao bica...oni kojima je bdsm prioritet u seksu ..zalim jer su izgubili osecaj za sve ono drugo lepo i nezno i emotivno sto sam sex donosi sa sobom izmedju dve osobe....

mozda je x-tota tema na tu temo ali
sve se vuše govori a bogami i upražnjava
o bdsm (sado-mazo), vezivanjima, perverzijama i raznoraznim igricama i ulogama u seksu
pa se pitam
da li je klasican seks postao dosad
da li su senici i bračni kreveti i ono "u 4 zida" monotoni
da li će seks izumreti i neka nova generacioja će se razmnožavati labaratorijski kako se predviđa
(dobro ovo treće nije ni pitanje nego mi palo na pamet)
uglavnom koliko ima bibera u vašim odnosima
da biste se ocenili kao perverzne
i ono kao leksikonski - šta se najperverznije uradili u seksu
:per::per::per:

Kakav crni biber kad nema ni supe, nema se sta biberiti... :rumenka: :lol: Tako mu je to, neko bi 'leba preko pogace, a neko sanja o mrvicama... :confused:

Jel mi pricamo ovde o paraphili-i ili o kink-u?

prakticno pricamo i o jednom i o drugom jer su i parafilija i kink opisani kao ekstremni i
atipicni delovi seksualnog ponasanja sto ide u prilog mom misljenju...da za najveci broj osoba to
ponasanje nije normalno...i svodi se pod mentalnu bolest

prakticno pricamo i o jednom i o drugom jer su i parafilija i kink opisani kao ekstremni i
atipicni delovi seksualnog ponasanja sto ide u prilog mom misljenju...da za najveci broj osoba to
ponasanje nije normalno...i svodi se pod mentalnu bolest

Opet da se razumemo. Da li su parafilija i kink zajedno svedeni pod istu definicju u sexualnoj patologiji, ili je to samo tvoje misljenje?

U seksu, kao i u svemu, postoji tačka gde zavodljivost postaje degutantna.

Treba negovati intimu kao odnos dvoje koji se žele i vole, a ne iživljavati se i ispitivati iz (zabave?) svoje i tuđe granice.

Back