Zabavni park

SlAyEr_KiD 333

Domaćin
Poruka
3.734
Isao sam zadnja 2 dana na Beer fest i prvi put sam isprobao kamikaze, sunce i speedy.
Da li neko zna ima li TRAJNOG zabavnog parka u beogradu sa svim tim spravama?

images

enterprise_1.jpg

A speedy su vam kao kabinice poredjane u krug i onda se i taj krug vrti i kabinice.
Znaci sve se vrti. :lol:

Poslednja izmena:
Isao sam zadnja 2 dana na Beer fest i prvi put sam isprobao kamikaze, sunce i speedy.
Da li neko zna ima li TRAJNOG zabavnog parka u beogradu sa svim tim spravama?
images
enterprise_1.jpg

A speedy su vam kao kabinice poredjane u krug i onda se i taj krug vrti i kabinice.
Znaci sve se vrti. :lol:
Prošle godine drugarica i ja skupile hrabrost da uđemo u onaj brod što se ljulja ko lud
Najbolja fora je bila to što je ona kad smo ušle, spremila mobilni "da snima" ljuljanje :rotf:
Ali srećom po preporuci nekog momka, odustala je.

Могла је да снима, али не држећи га у рукама (осим ако није 100% сигурна да га неће испустити). Да баш желим, ја бих га закачио за нешто.

Па наравно. Ко од одраслих се вози на томе? Са 18 купиш одело и постанеш човек, озбиљан и одговоран. А не да са 30 идеш по луна парковима да се возаш...

OMG.
Ne znas ti sta je zivot.
Mnooogo vise od odela, cipela i kravate.
Postoje oni ljudi koji ne zele da budu robovi, znas?
Uostalom nemoj ti drugima da nameces svoje vaspitanje, jer se jos vise pokazuje da si nevaspitan.
No moderator si, pa bi trebao da znas da ovo nije tema za takvu vrstu diskusije..

Poslednja izmena:
Ja od tih stvarčica u manjim luna-parkovima, obožavam onaj "kartink" (il' kako ga već zovu - automobilčići što se sudaraju)
Al' gde ću ja matora kobila da uđem tamo i rokam onu decu :lol:

Па наравно. Ко од одраслих се вози на томе? Са 18 купиш одело и постанеш човек, озбиљан и одговоран. А не да са 30 идеш по луна парковима да се возаш...

Da da.. .a onda sa 40 flipneš i odvedu te u Lazu, jer si prerano umislio da si čovek i bizMismen ako si u odelu i juriš život umesto da ga živiš

Back