Zabavljanje

Sugenzi

Domaćin
Banovan
Poruka
3.644
Evo sad citam svasta na forumu pa se nesto mislim bas svasta ljudi pisu (dobro pisu i zene):hahaha: i procitah da se jedan muskarac sa devojkom zabavlja.
Mislim zabavljati se sta to znaci :think: trpanje iz zabave , da li se ona zaista sa njim trti iz zabave ili ima neke druge namere.On se mozda i zabavlja jer mu trpachina dodje kao rekreacija dakle zabava ali poznavajuci zene mislim da gresi kad to vidi na taj nacin.Zabaviti se znaci opaliti je veceras sutradan trpas neku drugu ali to ocito nije tako jer i sutradan je ta od sinoc opet tu i tako dan za danom jedna te ista.
Mozda je bolja kvalifikacija da je ona kod njega na probnom radu.

Nemam pojma. I meni je taj pojam zabavljanje nešto što nema perspektivu da preraste u brak, ali da se ne bi uvredili akteri ne naziva se - "jeebanje, pa dokle traje", nego zabavljanje.

to ti je valjda za generacije nasih mama i tata i starije brace i sestara. posto pre toga valjda su se zabavljali mesec dana tako sto su isli u pozoriste ili malo seks i odma brak
a onda posle rata su poceli da se zabavljaju (drugog svetskog)
kao vidjaju se studiraju rade to kulturno
ili ako su neki rokeri nije brak nego zhive
i onda bude nesto i onda se uzmu
tako se valjda to zove kao uzece se bice sve OK ((:

- - - - - - - - - -

Nemam pojma. I meni je taj pojam zabavljanje nešto što nema perspektivu da preraste u brak, ali da se ne bi uvredili akteri ne naziva se - "jeebanje, pa dokle traje", nego zabavljanje.

zato sot nije samo ******* nego idu u pozorishte bioskop vidjaju se sa prijateljima i u luna parkove

- - - - - - - - - -

ma on samo trazi pravu da ga woi

taj se mislim ne zabavlja
tu ima kao te ravnopravnosti posto i zena studira/radi znaci posleratno : ))
sad je mozda taj macho fazon kao
neki i dalje drze taj fazon, to su e novine druga srbija, sa zabavljanjem... mislim moze da bude i ok
ako to postoji i dalje

e zato sto je negde i finansijski faktor, ne mogu da se uzmu dok se ne odvoje, a treba da studiraju, pa ako je mladji neko, tj ona, onda se zabavljaju a nisu se uzeli zbog braka finansija itd
to je mislim sve dobro nije ono

Poslednja izmena:
Komšinica se 'zabavljala' s jednim deset godina pa puklo, svi smo to znali da veza osuđena na propast. Kasnije se udala na brzinu i ima dvoje dece. I tako ne volem dugu vezu. :mrgreen:

Kako se to udaje na brzinu, sta to znaci?
Pitam posto znam dosta slicnih primera za oba pola...ono...razvlaci se to godinama I onda pukne I on ili ona se za manje od godinu dana venchaju s drugim I izrode decu.

Evo sad citam svasta na forumu pa se nesto mislim bas svasta ljudi pisu (dobro pisu i zene):hahaha: i procitah da se jedan muskarac sa devojkom zabavlja.
Mislim zabavljati se sta to znaci :think: trpanje iz zabave , da li se ona zaista sa njim trti iz zabave ili ima neke druge namere.On se mozda i zabavlja jer mu trpachina dodje kao rekreacija dakle zabava ali poznavajuci zene mislim da gresi kad to vidi na taj nacin.Zabaviti se znaci opaliti je veceras sutradan trpas neku drugu ali to ocito nije tako jer i sutradan je ta od sinoc opet tu i tako dan za danom jedna te ista.
Mozda je bolja kvalifikacija da je ona kod njega na probnom radu.

To znaci da su u nekoj vezi, a ti mozes da sad crknes od smeha... :lol:
Inace rec je malo vise preuzeta od starijih generacija.

U kom si vojnom rodu služio druže?

na žalost u većini feminiziranih društava, vojne jedinice su još jedino mesto gde se muška solidarnost i uzajamnost održava i podrazumeva. pa uskoro i to sistematski pokušavaju da uruše uvođenjem žena tamo gde im nije mesto.

šugenzijeva poenta (i koliko vidim još pojedinih ovde) jeste da su muškarci solidarni samo oko jedne stvari, a to je trpanje ogromnog broja žena. a upravo se takvo gledište zagovara u posrnulom feminističkom društvu, gde je merenje muškosti zasnovano samo u obimu i brojnosti potere za različitim ženkama.
gospodo, muškarci jesu osvojili i stvorili svet, ali kakvi muškarci? oni stasali, vaspitani i solidarni u patrijarhalnim vrednostima, pre svega blagonakloni prema monogamiji.
i da se razumemo, i žene mogu da se povinuju i da prihvate taj i takav trend muške solidarnosti.

čitam kako se danas primer toga može još samo pronaći u pojedinim islamskim zemljama,
ali to je za neki drugi topic...nikako za ovu šugijevu temilicu.

naravno, solidarnost ne znači da gubite individualnost šugenzi, a razmisli i koliko je uopšte pametno da se neprestano sukobite i takmičite trpajući trpačice?
da li je to jedino što uobličava vaš maskulinitet?

e ozbiljno kad vidis histericnu domacicu jos nekako nije ni cudno, al kad vidis histericnog domacina koji po ceo dan smislja neke fantazije i svadja se sam sa sobom nekako je vec tuznije....a onda kad okupi ekipicu i oformi kruzok, ko neke dokone tetkice :neutral: dodje ti da im dobacis lopate da kopaju kanale ili nesto, da kanalisu tu ekstremnu potrebu da se dokazu ko muskarcici :heart:

eto vidis ti si klasicni primer histericne tetkice :lol: na kraju hane pricqeru nije ti niko drugi kriv za izbor pogresne zene u zivotu osim tebe samog, tvoj stav babe kukumavke nece izbrisati tvoje lose odluke, a nece ni pomoci tvom davno polomljenom srcu :lol: mene mos da vredjas kolko oces, al jedini koji ispusio ovde si i dalje ti. nazalost bes i frustracija se nece resiti histerisanjem po forumu vec suocavanjem sa problemom. a on ne lezi ni u toj zeni sto te odjebala i kidnapovala ti dete ni u celom zenskom rodu ili pak covecanstvu vec u tebi i nizu katastrofalnih odluka koje si ocigledno doneo jer ti je bas tako odgovaralo. a sad slobodno nastavi da besnis i mlataras rucicama, na dobrom si putu do institucije zatvorenog tipa :neutral:

- - - - - - - - - -

yebeni beta muskarcici uvek vam neko drugi kriv :lol:

Nekad su veze pocinjale sa poljupcem i sa vatanjem izlazenjem drzanje za ruku itd...pa tek onda posle nekolko nedelja ako ti se momak bas bas svidi onda si spavala sa njim tj (za ove nove debilne generacije) imale sex.
Tada nije bilo FB niti online chat niti online ovde kod nas, i onda su se ljudi mnogo vise druzili i pricali tj komunicirali medjusobno licno (ne preko fb)
da bi neko dosao do sexa onda se pocnes zabavljati sa nekom curom nekoliko dana nedeljea zavisi kakva je i onda je kresnes i onda budes u vezi ili je sutnes ili sta ja znam.

a bilo je i cura koje su tada bile "lake ribe" i onda su dale odmah prvi dan ali sa njima se nisi zabavljao onda

:D :D

Back