Zabava

a
drugo, pms je budalashtina i ne tolerishem to, jer ja ne dobijam periode gde mogu da se istresam okolo i da imam opravdanje :P
Šta da ti radim, imaš sreće kad nisi žensko. :lol:

Inače obožavam konstruktivnu bleju, tipa - sedenje u kafiću uz diskutovanje i planiranje šta i kako uraditi, prenošenje iskustava i saveta, razmatranja ovoga ili onoga. Bez prepričavanja šta je Mika juče odvalio i s kim je Žika spavao.

Da,ali vi nemate tu prednost radjanja deteta. Nikada u zivotu necete moci osetiti toliko zadovoljstvo... Buhahahaha! Bas smo evil... :cool:

Тренутно не видим да је то предност.
Чак ми се и гади.
Нити знам што сам написала чак.:confused:
(Фино се уклапа у реченицу.)

-тема
Не забављам се.:p

Veruj mi da jesam.
U dubini svoga srca.
happy.gif

Da...tiganjem..,ponekad vajracom :/

Bezveze:(I mene je mama tukla varjačom kad sam bila mala:sad2:Mislim, ja svoje dete nikad ne bih stvarno tukla golim rukama, a kamoli tiganjem, prutom i sl.Možda bih svom detetu udarila po koji šamar, ali ga nikad ne bih udarala svom snagom.Uostalom, kad si zadnji put dobila batine?

pa nije svejedno, npr. kad te biju prucem, to je onaj odvratan bol, shto te shibne u sekundi i pulsira ti rana posle toga, a kad te biju npr. tiganjem, to je konstantan bol, velike jachine i traje po 10 sekundi/udarac
a shta treba da s'vatim?

Pa i sam si izjavio da treba da se naučiš redu.To sam htela i ja da kažem.:neutral:

Mene moji nisu tukli....Jedan samar sam dobila sa 5 god.ne znam zbog cega.....I jedan pre par meseci, i bogami sam ga zasluzila drskoscu.

A realno,zasluzila sam hiljade samara.

Back