žaba

• Začetnik teme Začetnik teme kalis
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kalis

Buduća legenda
VIP
Poruka
36.308
' Ajd' i ja da probam ...
Evo moje karte, nadam se da će da se vidi...
...dakle, šta bi se moglo reći ?...mislim, na osnovu karte, ne ovako napamet ... :)

Pol ž ( ž, kao žaba ;))
Belgrade , Jugoslavija subota 8 februar xxxx 19:30

natkartp.jpg

copyofto.jpg

Sunce Vodolija 19.22 Ascendent Devica 19.33
Mesec Jarac 22.36 II Vaga 13.47
Merkur Vodolija 18.28 R III ©korpion 13.19
Venera Ribe 11.52 IV Strelac 17.22
Mars Jarac 13.14 V Jarac 22.08
Jupiter Ribe 21.04 VI Vodolija 23.14
Saturn Rak 12.57 R VII Ribe 19.33
Uran ©korpion 2.28 R VIII Ovan 13.47
Neptun Strelac 11.29 IX Bik 13.19
Pluton Vaga 9.03 R Zenit Blizanci 17.22
Lilit Ribe 0.23 XI Rak 22.08
Asc pol Strelac 7.27 XII Lav 23.14

Sunce u V
Mesec u V
Merkur u V
Venera u VI
Mars u IV
Jupiter u VII
Saturn u Zenit
Uran u II
Neptun u III
Pluton u Ascendent
Lilit u VI
Asc pol u III

Hello žabice......=)))))) Za početak,srećna Nova godina i sve najlepše......
Rođena si između 1971. i 1983. godine.....je l da? Na osnovu natalne mogu i preciznije da ti kažem ali me sada mrzi........e ovako....

Ti jedna veoma pametna osoba, čini mi se....=))))))
Ti si ispred svog vremena, duboko humana i vizionarskih pogleda na svet. Imaš razvijenu maštu i intuiciju, ali te to ne sputava u racionalnom sagledavanju stvari.Sve što radiš, radiš povučeno, daleko od očiju znatiželjnika. Višestruko nadarena i kompleksna osoba.

Originalna, nezavisna, individualista,slobodoljubiva, nepredvidljiva, znatiželjna i intelektualna.Cilj ti je da korisno iskoristiš svoje znanje. Imaš velike potencijale, moć opservacije, jaku intuiciju i dobro prosuđuješ ljudsku prirodu. Pronicljivog si, originalnog, nezavisnog, humanog i vrcavog duha. Imaš sposobnost apstraktnog mišljenja. Zainteresovana za nauku, proučavanje karaktera i humanističke nauke, voliš da čitaš i sarađuješ sa drugima. Sa lakoćom pišeš i govoriš, ali sklona preteranoj pričljivosti. Nećeš menjati svoj stav ako prethodno dobro ne razmisliš i ne izvršiš logičku analizu. Istinoljubiva i objektivna.....razmišljaš na kreativni način i možeš se veoma dramatično izražavati. Imaš veliki govornički dar. Zaokupljena si vođenjem ljubavi, zadovoljstvom i umetničkim stvarima. Voliš decu, što ne mora značiti da ćeš ih imati. Privlači te sve ono što podsticajno deluje na tvoj um,kao, recim šah i igre rečima. Obrazovanje ti je važno, i imaš dara da budeš izvanredan nastavnik, glumac, dramaturg ili umetnički kritičar. Snažna, popularna, stvaralački nastrojena i sklona uživanjima, ti si osoba koju ljubav i deca veoma raduju. Imaš uspeha u odnosima sa suprotnim polom i možeš imati mnoštvo ljubavnih avantura. Umeš sa decom, ali retko imate veliku porodicu. Ti si čovek snažnih emocija, odvažnog pristupa stvarima, originalan i sklon svemu što je okultno. Fascinantna i dinamična....na naučnom i tehničkom planu si istinski ingeniozna i sklona da se u svemu oprobaš.U stanju si da otkriješ neke novine u medicini ili da proučavaš neke retke i nepoznate bolesti. Morađ se potruditi da prevaziđeš ljubomoru, posesivnost i nesposobnost da se prilagođavaš tuđim željama.Skrivaš misli i osećanja, kako bi sačuvala dostojanstveno držanje.Mada mnogo plačeš, to činiš samo kad si sama, drugi ljudi mogu da vide samo tvoju melanholiju. Iako su ti potrebni odobravanje i ljubav, tvoj porodični život je često nestabilan, lako je povrediti tvoja osećanja, mada ni ti sama ne razumeš druge u dovoljnoj meri.Možeš biti veoma pronicljiva i sposobna kada je u pitanju ostvarenje materijalnih ciljeva.Podlozna si nervnoj napetosti i trebalo bi da paziš da se ne ugojiš,jer si sklona zadržavanju vode u organizmu.Ljubazna si, smirena, prijateljski nastrojena i nepretenciozna.Po prirodi si naklonjena drugima i spremna da provodiš vreme u pružanju pomoći drugima.Zbog svoje saosećajne prirode i zbog toga što tvije ponašanje uliva sigurnost,veoma si popularna.Boriš se za gubitnike i povremeno si preterano saosećajna.Možeš biti dobar lekar ili veterinar.Želiš da te priznaju za moćnu i važnu osobu.Emocionalno si preosetljiva i istovremeno kritički nastrojena prema drugima.Ali,kada si zainteresovana ili angažovana,neumorna si i puna razumevanja.Tvoj um brzo reaguje na čulne opažaje,što te često čini ljutitom ili neprijateljski nastrojenom.

Ne mogu više........................................
Šta misliš?

PozZ...................

Pa.....hvala...........astrologija mi je veoma zanimljiva.......
Mrzelo me da pišem još, ali ima tu stvarno još mnogo toga........
Ima li nešto da je potpuno netačno?

...ali ivančice,
ovo liči na copy-paste nekog astro programa,
no, ima li tu neke začkoljice koju program ne vidi , a neki astrolog sa foruma vidi ?

Back